Jeanette Jensen Gehrt

Massage & Cupping

Jeanette er født i 1977 og har haft sin opvækst i en lille by i Sønderjylland som hedder Arrild.

Jeanette bor på et skønt nedlagt landbrug i Arnum, 6510 Gram og her har hun også sin klinik som hun har haft siden 2005. Jeanette har siden dengang, udvidet med flere uddannelser og bestræber sig fortsat på, at videreuddanne sig inden for hendes hovedfag og tage nye spændende uddannelser.

“Det, at jeg er blevet alternativ behandler, har måske lagt lidt i kortene undervejs, men i starten, var det oprindeligt ikke min mening. Det er nok kommet naturligt til mig hen ad livets vej. Min mor Solvej Gehrt har været selvstændig alternativ behandler siden midt 80´erne. Så det at se forskellige mennesker og nok især forældre/bedsteforældre komme med deres børn/børnebørn i vores hjem. Hvor de kom med forskellige udfordringer, se dem gå derfra igen mere lettet og med mere mod på livet. Har haft stor indvirkning på mig.
Så min mor er og har været min største inspirationskilde til, at jeg står, hvor jeg står i dag.”

I Jeanettes møde med børn/unge og voksne har hun fundet ud af, den tillid/ro hun kan skabe via hendes person og behandlingsformer, skaber stor forandring ved de mennesker hun behandler. At se den glæde udspille sig ved et andet menneske uanset om det er på den psykiske eller fysiske plan giver hende stor glæde.

“Høre dem sige nu er jeg som født på ny, eller det her er lykken, nu har jeg lige pludselig ikke ondt mere, jeg fik ro på mine tanker. Giver mig passionen og drivkraften til at blive endnu mere sikker på, at jeg har fundet den rette vej for mit vedkommende.”

Jeanette har siden 1998 arbejdet med psykisk sårbare unge, hvor hun gennem årene har taget flere forskellige uddannelser og brugt dem med stor glæde for de unge og børn, og med gode resultater.

Derfor tager Jeanette også rundt til institutioner og tilbyder Pædagogisk Massage, Nada og Kranio-Sakral Terapi i dag og kan også tilbyde firmaaftaler.

2002 Kranio-Sakral Terapeut efter KI-WI metoden.

2004 Sygdomslære på INSTITUT for ALTERNATIVE Sundhedsuddannelser.

2005 Anatomi/fysiologi på INSTITUT for ALTERNATIVE Sundhedsuddannelser.

2005 Hypnotisør ved Skandinavisk Akademi for Hypnose.

2005 Hypnoterapeut ved Skandinavisk Akademi for Hypnose.

2009-2011 Massage som et pædagogisk redskab. Ved center for Pædagogisk massage Aps.

2013 Gennemført uddannelsen som NADA -akupunktør ved Europe National acupuncture Detoxification association Denmark.

2016 Bestået 1 årig uddannelsen som Narrativ samtalepraktiker ved DISPUK.

2016 Baby massage uddannelse ved International Training Massage School ( ITM. ) Thailand.

2018 Førstehjælpskursus ved Dansk Førstehjælpsråd.

2018 Klinikvejledning / Klientbehandling ved GertVinnie.dk

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"