Anette Nicolaisen

Anette har taget en lang række uddannelser i både ind,- og udland og tilbyder en spændende vifte af alternative behandlinger og terapier.

Hun kombinerer en del af disse ting i OmniSoulTerapien, som har til formål at hjælpe dig til en større forståelse af dig selv. Det er en kombination af telepatisk kanalisering af højere bevidsthed, Ny Tids healing med engle, mestre og omnilyset.

Anette tilbyder;

OmniSoulTerapi, - Den ny tids repressive og progressive sjælsrejser,  Clairvoyance, Reiki, Regression, farver på aura og afdødekontakt.

Hun er indehaver af "Himmellyset Healer og Englehvisker", der holder til i Næstved på Sydsjælland og nu også i Haderslev Wellneshus. Så hun kommer til at tilbyde sine ydelser begge steder.

Har du ikke mulighed for at møde Anette disse 2 steder, tilbyder hun også sessioner over telefonen eller sender dig en lydfil som hun indtaler til dig.

Anette er i Wellnesshuset hver uge tirsdage og onsdage.

Har du lyst til at læse mere om Anette og hvad hun tilbyder, så kig forbi hendes hjemmeside www.himmellyset.dk, eller følg hende på Facebooksiden: Himmellyset Healer og Englehvisker
 
Du kan med fordel booke en tid via Wellnesshusets bookingsystem eller til Anette på tlf. 60210554

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 17:30
Lørdag: Lukket