Priser Åndedrætsterapi

Image
Priser Stresscoaching

Coaching af stressramte strækker sig altid over flere gange, idet stress opbygges over lang tid tager det også tid at komme ud af stressen. Stress er en tilstand, hvor vi ikke kun rammes fysisk (søvnbesvær m.m),vi rammes også psykisk (grådlabilitet, agressivitet mm.), det går særligt ud over selvværdet (jeg er ikke god nok, jeg må løbe stærkere).

Moderat stress kan være sundt, for eksempel når i presser os selv og bryder vores grænser, her opnår vi samtidig en positiv påvirkning af selvværdet (jeg ku'). Men hvis vi i for lang tid befinder os i stressede situationer, så påvirker det os negativt.

Coaching af stressramte sker i tre faser;

  • Erkend at du er stresset
  • Begræns stressfaktorerne, gennem coaching/øvelser reducerer vi de negative påvirkninger
  • Afdækning af mulighederne for at undgå stress i fremtiden, herunder opbygning af ny selvopfattelse og nyt værdigrundlag
  • Hvis vi ikke ændrer vores selvopfattelse og vores værdisæt risikerer vi at fortsætte den adfærd, der fremkaldte stressen i første omgang. Hvis vi altid gør det samme ender vi samme sted.

Et forløb for stressramte består som regel af 7-10 sessioner af en til halvanden times varighed. Forløbets længde afhænger af hvor stresset man er og hvor længe man har været belastet. Der kan være tale om fysisk stress i grundet for meget arbejde eller følelsesmæssig stress grundet dødsfald, skilsmisse, forelskelse og lignende.

Jo tidligere man kommer, jo kortere er forløbet. Afklaring af egne værdier i forhold til bestemte livsområder (job, parforhold mm.) kan være stressforebyggende og kan klares med 1-3 sessioner.

Pris 700kr. pr. session af 1-1,5 timers varighed.

Ved køb af længere forløb ydes der rabat.

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 17:30
Lørdag: Lukket