Priser Massage / Nordlys

Billede af fedtfrysning i Danmark
Massage 60 min
550,-
Massage 75 min
575,-
Massage 90 min:
650,-
Massage / Nordlys

Nordlys® Terapeutisk Massage er, ligesom de store massageterapeutiske retninger i fx USA, sammensat af en række traditionelle og helt nyudviklede kropsterapeutiske metoder, og den moderne massageterapi er på denne måde langt mere alsidig og forgrenet, end det man tidligere forbandt med massage.

Bruger vi et træ som metafor for Nordlys Terapeutisk Massage, kan rødderne ses som menneskets grundlæggende eksistens – kroppen, sindet og ånden. Stammen er den terapeutiske massages metodik og filosofi, som suger næring fra mange grene: Den kinesiske meridianlære, det indiske chakrasystem, osteopatien, triggerbehandling m.m. Mennesket opfattes som et økologisk system, der skal være i balance med sig selv og i harmoni med sin omverden.

Terapeutisk massage henvender sig til:
· personer med led- og muskelsmerter
· rygproblemer
· stivhed og psykisk betingede symptomer i bevægeapperatet
· bindevævsproblemer / appelsinhud

Terapeutisk massage kan være en separat behandling af ca 30 minutters varighed og kan også indgå som en del af en helkropsmassage.

Segmentmassage af rygsøjlen
Denne massage dækker området på hver side af rygsøjlen, hvor nerverne udspringer og som forbinder sig til huden og de indre organer. En form for zoneterapi af rygsøjlen, som max varer 30 minutter. Efterfølgende masseres hele kroppen for at samle energierne i nervebanerne og skabe helhed i kroppen. Massagen har stor virkning for problemer i ryggen og alle de steder, som rygsøjlens nervebaner relaterer til. Massagen er ikke særlig kendt i Danmark, men er integreret i Tyskland!

Triggerpunkts massage
Hvis du har brug for at lindre smerter eller specifikke spændinger i kroppen, som ikke lader sig behandle med almindelige massageteknikker. Bindevævsmassage og behandling af ar, rynker og appelsinhud med sugekopper

Løsner huden fra bindevævet ved at løfte op med sugekopper, hvilket giver bedre blodomløb og blødgør og glatter huden ud
Energi balancering og stress behandling

Hvis du har brug for en massage, der virker dybt balancerende på krop og sind eller som led i en personlig udviklingsproces, i forbindelse med coaching og evt. som stimulering til din meditationspraksis.

Medianmassage.
Meridianmassage er en fuld kropsmassage, som stimulerer energibanerne i kroppen. Massagen kan anvendes til afspænding eller til at stimulere kroppens egen selvhelende kraft.

Massagen indledes med en samtale, som klargør de problemer, du slås med og dine ønsker til massagen. Varighed inklusive samtale 1½ time. Du kan dog også aftale med din massør, at I koncentrerer jer om et af de tre energikredsløb i kroppen og anvender kortere behandlingstid.

Massagestrøgene er lange og blide kombineret med dybere strøg, hvor der mærkes mere spænding i kroppen. Enkelte vigtige akupunkturpunkter vil undervejs blive behandlet med vibrerende bevægelser, som styrker netop den funktion i kroppen.

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 17:30
Lørdag: Lukket