Priser Par Terapi

Image
Parterapi

Parterapi

Mange oplever, at deres kommunikation er blevet dårligere, de har brug for hjælp til at lærer at tale og lytte til deres partner. Mange oplever, at der er sket en masse misforståelser, bebrejdelser, kritik, anklage og der er opstået en kløft imellem jer hvor mistillid og dårlig energi truer jeres forhold. En del kæmper med sexlivet og glæden ved tosomheden – man er begyndt at trække væk fra sin partner og tænker mere over om hverdagen vil være nemmere som single. Mange som kommer i parterapi er fyldt af følelser som vrede, skuffelse, bitterhed, ked af det, triste, modløse, energiforladte. Jeg bruger tid og energi på at dykke ned i følelserne, give dem plads og få dem bearbejdet en efter en.

Jeg hjælper med at finde løsninger der skal til for at i kan genfinde jeres kærlighed. Jeg arbejder med konkrete praktiske øvelser og i får hver gang hjemmeopgaver med hjem – for målet er, at i lærer selv at håndtere jeres konflikter og dermed få et sundere, stærkere og gladere parforhold.

Langt de fleste der kommer i parterapi vil gerne hinanden men kærlighed har fået svære betingelser og der skal arbejdes hårdt på at få hverdagen til at fungere på karriere, børn, praktiske opgaver. Parterapi kan være jeres løsning og en god investering.

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

M: evy@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 9:00 - 14:00