Yogastudiet - Yoga Events

Image

Fly Yoga Workshop

Fly yoga er helt nyt yoga retning, som blev meget populært I hele verden. Fly yoga er yoga i en speciel slynge som hænger op. Fly Yoga træner dig i en følelse af vægtløst tilstand.

Dette gør at Fly yoga styrker og strække din krop på en helt ny og anderledes måde. Med denne form for yoga, hænger du i luften på samme måde som en Cirkus artist - og i samme type blød silke stof. Her bliver din krop udfordret i øvelser og stræk, som du aldrig har oplevet før. Tyngdekraft og opdrift fra det løft du får fra silkestoffet bruges både til at støtte og løfte. Med Fly Yoga's slynge/hængekøje får du mulighed for at komme dybere ind i de forskellige stillinger/øvelser, ligesom du kan træne andre muskelgrupper end i de traditionelle yoga stillinger på måtten. I Fly yoga styrkes balanceevnen og dermed også evnen til at koncentrere sig og fokusere. Vi kommer til at vender os på hovedet, vi vil lave masser sjove tricks og til sidst får vi en rigtig dejlig afslapning i slyngen.

Underviser Tatjana Novitska

 

Vejrtrækning – Yoga workshop

Deltag i en spændende 3 timers Yoga Event, hvor vi kombinerer teori med praksis Få vigtig viden om din krop og vejrtrækning og vejrtrækningsteknikker, som gør det muligt at være i selv de sværeste øvelser. Få individuel hjælp til korrekt udførsel af forskellige yogaøvelser. Vi afslutter dagen med en dejlig og afslappende 30 minutters Yoga Nidra, hvor du vil blive guidet igennem hele kroppen med visualiseringer. Yoga Nidra betyder ‘yogiens søvn’ og er en dybt afstressende teknik, hvor man bliver guidet ind i en dyb meditativ tilstand ????

Underviser Tatjana Novitska

 

Chakra Systemet – Yoga Workshop

Her får du generet viden om chakra systemet, hvordan den påvirker vores krop, hvorfor det er vigtig at mærke kroppen

indefra og hvor disse energi centre sidder hen i kroppen. 3 timer blandet med teori og selve praktiske øvelser, hvor du få mulighed for at mærke hver chakra i din krop.

Underviser Tatjana Novitska

 

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 17:30
Lørdag: Kl. 9:00 - 14:00