Priser

Aroma­terapi & Japansk Lifting

Aroma kropsterapi kr. 595,-

Her får du en behandling, som har til formål at få dig til at føle dig hjemme i din krop.

En behandling,som skaber ro i kroppen, og som kan være den varmeste og kærligste oplevelse til at bygge bro mellem dit sympatiske (din gøren) og parasympastiske (din væren) nervesystem.

Du kan forvente balance (gen)opstår i din krop og i dit sind – og som giver dig mulighed for at arbejde med polariteten i dine feminine og maskuline energier i din hverdag.

Indledningsvis vil Anette først spørge ind til din situation, og hvordan hun kan hjælpe dig.

Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført bukser/nederdel og undertøj.

Det er en blid og nænsom teknik, hvor der med lange strøg masseres 8 forskellige æteriske olier ind på ryggen langs medianbanerne i nøje udvalgt rækkefølge, så der opnås optimal virkning. ( afsluttes med 2 olier under fødderne ).

Olierne er 100 % rene og understøtter kroppen både på det fysiske og psykiske plan, og mit store ønske er at din behandling skaber balance på alle planer.

Behandlingen er med til at understøtte dit velbefindende, dit immunforsvar, modvirker stress og hjælper på ømme og trætte muskler og led.

Behandlingen varer ca. 60 min. incl kort samtale og omklædning.

Pris: 595 kr.

Japansk Lifting kr. 595,-

Hvad er Japansk Lifting?
Japansk facelifting er en super behagelig blid behandling til ansigtet. Den ikke blot forkæler ansigtet, men den stimulerer også hele kroppen, da der bliver stimuleret en masse punkter, som påvirker hele kroppens energisystem.

Teknikkerne som bruges er:

  • Akupressur
  • Ansigts-zoneterapi
  • Japansk massage

Ved japansk massage forstås lange dybe masserende stræk på ansigtets muskler og væv.

Hvad gør Japansk Lifting
Behandlingen styrker strømmen af energi gennem meridianer, muskler og nerver, og den giver en afbalancering af både ansigt og af kroppen. Alle mennesker har nemlig 24 akupunktur-punkter i ansigtet. Disse påvirker hele kroppens energisystem.
Under japansk facelifting øges også blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.
Alt dette gør, at ansigtet afspændes og dermed løfter og glatter behandlingen eventuelle rynker, ligesom væskeophobninger drænes. Du vil opleve, at dit ansigt højst sandsynlig vil få en friskere glød allerede efter første behandling.

Vigtigt inden behandlingen

  • At du har renset alt makeup af. Mascara behøver du ikke rense af.
  • Fortæl mig, hvis du bruger kontaktlinser. Hvis det er muligt,
    må du gerne tage dem ud.
  • Evt. øreringe og piercinger i ansigtet skal helst ud.

Efter behandlingen

  • Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand, da en udrensningsprocess sættes i gang.
  • Du kan i begyndelsen af behandlingen opleve forskellige reaktioner, alt efter hvor belastet kroppen er, såsom en større tørst, træthed, søvnforstyrrelse, kuldskær og evt. følelsesmæssige reaktioner.

Anette bruger udelukkende naturlige og økologiske produkter fra Doterra.

Pris 595,- 

Klippekort m. 5 klip 2.500,-

 

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"