Priser

Beauty Angel

Beauty Angel beskrivelse Beauty Angel tilbyder dig en speciel non-invasiv lysbehandlinsteknologi, der fremmer vævsarbejde og opheling i huden på en anden måde end hudpleje ingredienser og peeling kan. Beauty Angel lys er energi, og netop energien bruges målrettet i huden for større og hurtigere aktivitet og reparation. Bindevævscellerne i huden absorberer Beauty Angels specifikke lysteknologi og påvirkes til at være mere aktiv i vedligeholdelse af huden og dermed en mere balanceret hudoverflade. Beauty Angel lysbehandlig tilbydes som skræddersyede signaturbehandlinger til dit akutte behov og som et lysbehandlingsforløb for maksimal hudindsats mod en mere klar, ungdommelig og ensartet hud.

Beauty Angel Seat/Chair

Vi har udvidet vores Lysbehandlinger med den “helt store” Beauty Angel Maskine “seat” – Stolen du sætter dig ind i, giver dig lys på hele overkroppen foran, arme og endnu mere magi på kroppen og energi til at genaktivere celleaktiviteten.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

”Beauty Angel Lyset er i stand til at genaktivere celleaktiviteten”

En behandling inkl. Collagenbooster koster 399,-  

 

Quick Lysbehandling 249 kr.

Inkl. Afrensning, Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, 15 minutters Beauty Angel lys

Beauty Angel lysbehandling 400 kr.  

Inkl. Afrensning, peeling, Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, Beauty Angel EMT specialmaske, 15 minutters Beauty Angel lys og afsluttende cremepleje. Vi anbefaler behandling intensivt 1-2 gange om ugen.

Beauty Angel Lysbehandlingsforløb:

Beauty Angel Lysbehandlingsforløb á 7 behandlinger 2390 kr. (6+1 tilbud)

Beauty Angel Lysbehandlingsforløb á 12 behandlinger 4000 kr. (10+2 tilbud)

Inkl. Afrensning, peeling, Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, Beauty Angel EMT specialmaske, 15 minutters Beauty Angel lys og afsluttende cremepleje. Vi anbefaler behandling intensivt 1-2 gange om ugen.

Vi anbefaler Beauty Angel lysbehandlingsforløb for at rykke ekstra på hudresultaterne.

Du kan forvente forbedring af linjer og rynker ved øjne, pande, kinder og mere volumen i huden, pigmentpletter, uens hudtone, store porer og synlige blodkar. Desuden god til dårlig hudbarriere, sår, arvæv, uren hud og strækmærker.

Clear and Repair dybderensende ansigtsbehandling 699 kr. 

Er til dig der ønsker en rensende behandling der arbejder på urenheder, grove porer og tilstopninger. Behandlingen fokuserer på at balancere og normalisere huden, og samtidigt reparere i dybden og overfladen. Denne behandling egner sig også til acne og sensitiv uren hud.

Inkl. Hudanalyse, afrensning, peeling tilpasset huden, vapozone efter behov, udvidet dybderens, Beauty Angel kølende specialmaske, som sikrer at huden beroliges og lindres, sammen med Beauty Angel lysbehandling. Masken sikrer at lyset spredes bedre over hele ansigtet, og maskens ingredienser indsluses dybt i huden.

Beauty Angel Lifting ansigtsbehandling 699 kr.

Er målrettet aldringstegn i huden og er til dig der ønsker øget glød, opstramning og forfinet hud.

Huden afrenses og peeles for øget glød, og bedre produktoptagelse. Behandlingen booster hudens kollagenproduktion så volumen og spændstighed øges indefra. Lifting massagen afspænder musklerne og stimulerer vævet, for øjeblikkelig opstramning af huden – en ordentlig omgang gymnastik til din hud!

Beauty Angel specialmaske tilpasset hudens behov påføres og sikrer at Beauty Angel lyset spreder sig over hele ansigtet, og maskens ingredienser indsluses dybt i huden.

Intensive Luxury ansigtsbehandling 799 kr.

Vores mest luksuriøse skønhedsbehandling – til dig der ønsker en effektiv og sublimt afstressende behandling. Effektiv kombination af styrkende og hudforbedrende lysbehandling og effektive massageteknikker, som skaber en skøn følelse af ro og velvære.

Behandlingen starter med et afslappende aromaterapeutisk velkomstritual, der får tankerne ud af hovedet og ned i kroppen. Huden afrenses, peeles og efterfølgende kan du nyde en afspændende nakke, skulder- og ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med Beauty Angel skræddersyet specialmaske og Beauty Angel lysbehandling, sammen med hovedbundsmassage.

Signatur Eyes behandling 499 kr.

Opstrammende øjenbehandling til dig der ønsker glød og reducering af fine og mimiske linjer omkring øjnene. Behandlingen mindsker væskeophobninger og opkvikker hævede og trætte øjne. Hvis du lider af mørke rande, er denne behandling ligeledes ideel til dig.

Inkl. afrensning af hele ansigtet, Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, opstrammende og drænende øjenmassage, Beauty Angel EMT specialøjenmaske, 15 minutters Beauty Angel lysbehandling og afsluttende øjencreme og ansigtspleje

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"