Priser

Håndlæsning &

Blindtegning

Håndlæsning kr. 650,-

Håndlæsningen er et samarbejde mellem dine hænders energi og mig, som modtager og fortolker det, dine hænder fortæller mig. Vi kommer ind på det, der er aktuelt for dig i den tid, du er i lige nu, din personlighed og væremåde kan ses på din håndfacon og linierne inde i hånden. Linierne kan også fortælle, hvad der er sket i dit liv indtil i dag, og der kastes også et blik ind i din fremtid, og det kan være en hjælp til at vælge mellem forskellige alternativer.

Pris:

Håndlæsning kr. 650,-

Blindtegning kr. 250,-

Blindtegning er en tegning, du tegner uden at kigge på det, du tegner, og derfor er det din underbevidsthed, der bestemmer, hvordan tegningen kommer til at se ud. Det er et øjebliksbillede af, hvordan du har det inden i. Her kan din personlighed læses, men det kan også vise, hvis der er noget, der er svært for dig for tiden, måske noget, du har lukket øjnene for, og nu kan få fokus på. Blindtegning er også et fantastisk værktøj, hvis du har et dilemma, og ikke ved hvilken løsning du skal vælge.

Pris:
Blindtegning kr. 250,-

Håndmassage kr. 300,-

Håndmassage til meditation er en rolig og behagelig måde at få ryddet op mentalt på. Vi går ofte og gemmer på gamle følelser, mønstre eller oplevelser, som vi har svært ved at give slip på. Her kan håndmassagen hjælpe. Mens jeg roligt masserer dine hænder, bliver du guidet gennem din krop, til at finde roen, og dernæst bliver du nænsomt guidet til at slippe det, du har behov for at lade gå. Jeg er med dig hele vejen, men det vigtigste foregår i dit indre.

Pris:
Håndmassage kr. 300,-

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"