Priser

Kranio-sakral-terapi

Kranio-sakral systemet

Kranio-sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet

Inde i disse knogler er central nervesystemet. Det består af hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne, man kalder centralnervesystemet for kroppens og hjernes computer.

Uden om disse meget følsomme dele, er der hjernevæske (cerebrospinalvæske), membraner, bindevæv og muskler. 

Når der sker en ulykke 
–      Hvad sker der så i hjernen

Hovedpine/migræne kan opstå hvis trykket er forskellige i de to hjerne halvdele. Det være forårsaget af en eller flere ulykker, som kan været sket gennem livet. 

Fx dengang du slog hovedet op i skabet, Blev påkørt i radiobil/ trafikuheld, faldt ned af trappen og landede på numsen, 

Disse typer at uheld kan give skader på Kranio Sakral Systemet. Selv om der ikke har været en endeligt skade, som har krævet behandling, så kan det være sket en ændring af hjernevæskens fordeling og der ved sket en trykændring.

En amerikansk undersøgelse viser at ca. 88% af spædbørn kan påvirket efter fødslen, hvis baby, er født for tidlig, for hurtigt, eller har siddet fast, kan baby være blevet stresset eller have pådraget sig skader på hoved, nakke og/eller ryg, disse skader kan være årsag til kolik og anden påvirkninger af baby trivsel.

En anden årsag til hovedpine kan være presset/trykket på den kranie nerve der går mellem kraniet og den første nakkehvirvel, denne spænding vil nedsætte blodtilførslens, dette kan føles som en vattet fornemmelse i hovedet, samt give træthed, og koncentrations mangel. 

Jeanette behandler både børn og voksne.

 

Børn op til 6 år ca. 35 min kr. 400,-
Voksen 60 min kr. 700,-

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"