Priser

Parterapi

Individuel terapi
1 time
   800,-
Sexologisk rådgivning
1 time
   800,-
Parterapi
1½ time
 1.000,-
Parterapi

Mange oplever, at deres kommunikation er blevet dårligere, de har brug for hjælp til at lærer at tale og lytte til deres partner. Mange oplever, at der er sket en masse misforståelser, bebrejdelser, kritik, anklage og der er opstået en kløft imellem jer hvor mistillid og dårlig energi truer jeres forhold. En del kæmper med sexlivet og glæden ved tosomheden – man er begyndt at trække væk fra sin partner og tænker mere over om hverdagen vil være nemmere som single. Mange som kommer i parterapi er fyldt af følelser som vrede, skuffelse, bitterhed, ked af det, triste, modløse, energiforladte. Jeg bruger tid og energi på at dykke ned i følelserne, give dem plads og få dem bearbejdet en efter en.

Jeg hjælper med at finde løsninger der skal til for at i kan genfinde jeres kærlighed. Jeg arbejder med konkrete praktiske øvelser og i får hver gang hjemmeopgaver med hjem – for målet er, at i lærer selv at håndtere jeres konflikter og dermed få et sundere, stærkere og gladere parforhold.

Langt de fleste der kommer i parterapi vil gerne hinanden men kærlighed har fået svære betingelser og der skal arbejdes hårdt på at få hverdagen til at fungere på karriere, børn, praktiske opgaver. Parterapi kan være jeres løsning og en god investering.

“Knas i kommunikationen”

 

Pakkeforløb – “Knas i kommunikationen” indeholder:

 1. session: Handler om at afdække jeres kommunikationsform. I får en viden og bevidsthed om sund og kærlig kommunikation via undervisning af mig. Vi taler om god og dårlig kommunikation og I får konkrete værktøjer til at tage med hjem allerede ved første session. I får også hjemmeopgaver.
 2. session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave – hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt. Vi bygger videre på god kommunikation og taler om de udfordringer I har med jeres kommunikation. I får en hjemmeopgave med hjem.
 3. session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave og bygge sten videre på god kommunikation. Efter endt forløb vil I blive bedre til at lytte og tale sammen. I vil have en anden forståelse for hinanden og have nye færdigheder i kommunikation.

Forløbet koster 2500 kr. + moms

 

KØB: https://ezme.io/c/77/e5Cz

 1. session – I første session handler det om at få taget temperaturen på parforholdet og målsætte ønsker og behov. I sessionen taler vi om hvilke værdier der står stærkt i jeres forhold og hvordan de kommer til at fylde mere. Vi taler om jeres styrker og udfordringer og i får konkrete værktøjer som I kan tage med hjem.
 2. session – Anden session handler om at blive klogere på sit eget og sin partners kærlighedssprog. I får et spørgeskema som I skal udfylde og vi kommer til at tale om hvordan I kan anvende bevidstheden om kærlighedssprog i hverdagen til at fylder jeres kærlighedsbeholdere op. I får en konkret øvelse med et særligt øjeblik som vil få jer tilbage til en tid hvor der vækkes særlige minder.
 3. session – Trejde session handler om kommunikation. Vi arbejder med nogle øvelser for at afdække jeres kommunikationsform og jeg underviser lidt i god og kærlig kommunikation. I får konkrete redskaber med hjem til god og positiv kommunikation
 4. session – Den sidste session handler om at opsummere og jeg skal sikre mig, at I har forstået de forskellige øvelser og bygge på de sidste sten på jeres kommunikation i parforholdet.

  Forløbet koster ialt 3400 kr + moms

KØB: https://ezme.io/c/77/eiKG

Sexologisk rådgivning

Som sexolog kan jeg hjælpe dig med at udvikle din seksualitet og få dit sexliv hen hvor DU ønsker det.

Sexologisk rådgivning behøver ikke at betyde mange lange samtaler. Ofte kan få samtaler gøre små mirakler. 

Ved sexologisk rådgivning kan du blandt andet få hjælp til; lystproblemer,orgasmeproblemer, for tidlig eller sen udløsning, rejsningsbesvær, tavshed/tabuer eller skam i forbindelse med din seksualitet og meget mere.

Har du eller I svært ved at løse problemet alene eller trænger blot til fornyelse eller inspiration så kan I kontakte mig

Pakkeforløb- Lyst Snak som indeholder:

 1. session handler om at vi taler om hvordan din lyst ser ud lige nu. Jeg fortæller og giver viden kvindens lyst. Vi taler om anatomi og hvordan din krop og følelser hænger sammen med din lyst.

 2. session handler om at tale om hvilke blokering / hæmninger du har omkring din lyst. Hvad forhindrer dig i at have lyst? Du får en hjemmeopgave som du skal arbejde med derhjemme.
 3. session handler om at tale om hvordan din hjemmeopgave er gået. Vi skal også tale om hvad giver dig lyst, hvad sker der inde i dig når du mærker lyst og hvordan skaber du mere lyst. I sessionen taler vi om hvordan du åbner din seksualitet og du får nye indsigter i din krop og dens betydning for din lyst. I sessionen for du mulighed for at mærke hvad der sker med din krop under en meditation . Vi taler også om forskellige lystvækkere. Du får en hjemmeopgave med hjem.
 4. session handler om at tale om hvad er der sket i din krop, og med dine følelser og tanker omkring din seksualitet og lyst. Vi skal tale om hvordan din hjemmeopgave er gået, hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt. Derudover taler vi mere om kvindens seksualitet.

 

Forløbet koster 3000 kr + moms

KØB: https://ezme.io/c/77/ei1Z

 

Hvis du vil vide mere om de forskellige pakkeforløb så er du velkommen til at kontakte mig på 22917631 eller læse mere på www.amaliepedersen.dk

Individuel rådgivning

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"