Velkommen til

Yogastudiet

Velkommen til en verden af yoga

Haderslev Wellnesshus byder med glæde velkommen til mange forskellige former for yoga. Små intime hold med højst 8 yogier skaber de bedste rammer for din yogaoplevelse. Udvalget er bredt. Holdplan og tilmelding på app momoyoga, der downlades fra www.haderslevwellnesshus.dk. Spørg gerne i huset for hjælp.

Namaste alle i skønne yogier, vi glæder os til at se jer!

Gravid yoga

Yoga under graviditeten er en fantastisk rejse ind til dig selv og din lille baby i maven.

Alle med en baby i maven kan få stor glæde ved at deltage på yogaholdet! Gravidyoga kan dyrkes af alle gravide i alle trimestrer. Uanset om du er ny eller erfaren yogaudøver kan du være med og nyde gravidyoga. Det er ikke farligt at dyrke yoga, når man er gravid. Det er tværtimod være rigtig godt for kroppen og baby. Jo mere kontakt du kan nå at opbygge til din baby og din krop i løbet af graviditeten, jo mere kan du forberede dig på din fødsel, og jo bedre forudsætning har du for at få det maksimale ud af de yogateknikker og åndedrætsøvelser, som du lærer i undervisningen. Yoga er en fantastisk form for bevægelse når du er gravid. Yoga vil kunne afhjælpe dig med typiske problemer som ondt i lænden, bækkenløsning, væske i kroppen. Samtidig opbygger du styrke både fysisk og mentalt, så du har det godt igennem graviditeten og bliver klar til fødslen. Yoga under graviditeten er en fantastisk rejse ind til dig selv og din lille baby i maven.Ved at lave yoga kan du skabe et mentalt og fysisk rum til alle de store forandringer der sker med dig. Din vejrtrækning er helt centralt og igennem yoga og åndedrætsøvelser lærer du enkle teknikker som kan hjælpe krop og sind til at finde mere ro. Igennem styrkende og hensynstagende yogastillinger mærker du hvad der fungere bedst for dig og hvordan du passer på dig selv og din lille i maven.

Underviser Tatjana Novitska

Hatha Yoga

I yoga forsøger vi at berolige sindet. Vi koncentrer os om at lade vores tanker blive i nuet. Du vil forbedre din koncentration og viljestyrke, samt din fysiske form. Det du lærer på din yogamåtte, vil du kunne tage med ud i din hverdag. Yoga hjælper til med at gear ned. Dine tænker vil ændre sig og dit liv vil også blive ændret! Hatha yoga giver velvære og styrke i kroppen og det forbedrer samtidig balancen. Det at dyrke yoga kræver, at vi er særligt opmærksomme på at trække vejret dybt ind og ud i maven.

Underviser Tatjana Novitska

Flow Yoga

Flow yoga er en yoga form hvor du glider fra den ene stilling og videre til den anden i et flow – i samspil med din vejrtrækning. Der er ofte få eller ingen pauser undervejs i flow yoga og du vil formentlig støde på en del solhilsener. Undervisningen kan variere meget fra en flow yoga time til den anden flow yoga time. Hvad er flow yoga godt for? Flow yoga er for dig, der gerne vil have mere bevægelse og udfordre din krop fysisk, fordi der både er styrke og høj puls at hente, samt en del øvelser for balance. Flow yoga ligner en dans, hvor man kommer til at mærke kroppen på en helt anden måde. Vi kommer også til at prøve

flow yogastillingerne med lukkede øjnene, dette giver indblik i en helt anden verden, nemlig vores indre verden, som også er meget spændende at kigge på.

Underviser Tatjana Novitska

Mindful Yoga

I Mindful Yoga guides du ind i at slippe alle krav og forventninger af det du mærker lige nu – i din krop, dit sind og dit hjerte. Vi træner ved en særlig bevægemetode, der er meget blid og centrerer sig om oplevelsen af at mærke sig selv, uden at dømme og med en venlighed rettet mod sig selv. Der er fokus på at træne opmærksomheden i at være her lige nu, i den krop som bær os igennem livet. Vi vil lave stående, siddende og liggende yogastillinger og stræk, der udføres med bevidst nærvær opmærksomhed på åndedrættet. Stillingerne er meget nænsomme og simple samtidig med de giver styrke og balance. Ved Mindful Yoga respekterer man ydmygt og tålmodigt sin krop og de signaler den giver en. Man er bevidst om, hvornår man skal stoppe og hvornår man evt. skal undlade at lave en stilling pga. ens specifikke tilstand. Ved Mindful Yoga træner vi at opleve det der er, lige nu, tålmodighed og med en accept af nuet. Træningen udløser en tilstand af dyb afspænding og opmærksomt nærvær – en oplevelse af sindsro og klarhed omkring livet. Timen afsluttes med kropsscanning eller åndedrætsmeditation. Efterfølgende vil der være tid til at nyde en kop velsmagende NADA te Underviser Hanne Pedersen

Restorativ Yoga På Restorativ yoga hold arbejder vi med afslapning af vores krop – musklerne og bindevæv. Med yoga træner du også dit nærvær og din evne til at mærke, hvad der sker i kroppen og hvad du har behov for. Denne yoga er en stille, meditativ yoga form, hvor hver stilling holdes i 5-15 minutter. Yoga Nidra er en dybt afstressende teknik hvor du ligger stille på ryggen i Shavasana (hvilestilling) og lytter til min stemme, der guider dig ind i en meditativ tilstand. Du opnår dyb ro både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Nogle gange bruger vi også syngeskål. Lyden fra skålen skaber stor ro og skaber plads til fordybelse og nærvær. Skålen vibrerer, vi gør resten. Vores sind, organer og spirituelle udnytter vibrationerne på mange måder.

Underviser Tatjana Novitska

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"