Priser Dybdegående Massage

Image

Priser

Dybdegående Massage

PRIS 550,- for 60 min

Når du vælger mig som behandler, vil du opleve at jeg vælger at kombinere mine behandlinger, hvor jeg ofte laver en blanding af bindevævsmassage hvor der indgår sugekopper, alm. massage og Kranio Sakral Terapi, jeg bruger også krystaller og massage sten, som jeg har god erfaring med, kan gå dybere ned i de forskellige spændinger end en alm. massage kan, og derved oplever både klienter og jeg ofte et bedre resultat. Jeg får ofte at vide, at mine sten godt kan føles som en varmende og til tider brændende og skærene fornemmelse på de steder hvor mine klienter har ondt, men de fortæller også derefter, at det lindre med det samme, når stenene har kørt over stedet et par gange. Denne følelse har en naturlig forklaring, da alle ædelstene er energi i krystallinsk form. De transmitterer energi i form af frekvenser, idet de er sammensat af mineraler, som afgiver elektriske ladninger ved stærkt tryk eller pres. Og ædelstenenes kemiske sammensætning giver dem nær kontakt til os mennesker, idet de er krystaller af klare, rensede kemikalier, som også er tilstede i menneskekroppe. Derfor påvirker ædelstenene os mennesker positivt via deres elektromagnetiske energi, som kan være med til at stabiliserer vores organisme og indre og ydre ionbalance naturligt.

De fleste har prøvet at have muskelspændinger eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklen, men også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklen. Når der ophobes affaldsstoffer i musklen, går musklen ind i en blivende spænding, som gør det vanskeligt for kroppen at genoprette den rette balance i musklen. Grunden til at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er, men ofte vil der være en eller anden form for smerte forbundet med spændingerne.

Ved at give massage kan man:
1. Stimulere musklen til at slappe bedre af. Herved mindskes stofskiftet i musklen. Iltbehovet sættes ned, og der produceres færre affaldsstoffer. 2. Blodgennemstrømningen i muskelvævet øges. Herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet. Dette bevirker at affaldsstofferne kan transporteres væk via blodbanen.
Det betyder, at der igen bliver et sundt kemisk miljø i musklen.

Massage kan bland andet

  • Reducere mængden af stresshormoner
  • Mindske depressive symptomer
  • Mindske smerter
  • Indvirke positivt på søvnforstyrrelser, spændingshovedpine og lign.
  • Løsne spændte muskler og medvirke til op healing af muskelskade

HUSK:

Massage er ikke kun velegnet til behandling af diverse muskelgener, men er også et effektivt redskab til forebyggelse.

 

 

 

Haderslev Wellnesshus

Nørregade 1   •   6100 Haderslev

T: 50 18 14 42   •   CVR 4040 7324

M: info@haderslevwellnesshus.dk

Vores Åbningstider

Mandag - Fredag Kl. 9:00 - 17:30
Lørdag: Lukket