Priser

Fedtfrysning

Sundt, slankt og naturligt udseende

Det kan være enormt frustrerende, hvis man føler at man gør alt det rigtige, men man alligevel ikke ser de ønskede resultater på sin krop. Hvis du spiser sundt og dyrker masser af motion, men stadig ikke kan slippe af med uønsket fedt på eksempelvis maven eller lårene, kan det være svært at holde motivationen oppe.

Netop her kan en fedtfrysning hjælpe. Dette er en behandlingsform til dig, som gerne vil have det sunde og slanke udseende, som afspejler din livsstil. Altså til dig som lever sundt og balanceret, men som har enkelte problemområder, du har brug for hjælp til at komme af med. Ved at målrette behandlingen mod et særligt område kan du altså opnå et sundt, naturligt og symmetrisk udseende som matcher din livsstil. Dette gør det muligt for dig – helt uden brug af kirurgi – at skulptere din krop og gøre den endnu skønnere at se på.

Selve behandlingen og teknologien

Fedtfrysning kan sammenlignes med fedtsugning. Der er blot ikke brug for en operation ved denne metode. Det er altså en fedtreducerende behandling af kroppen, og den efterlader et permanent resultat, men der er ikke brug for at komme under kniven. Metoden er især god at anvende på særligt genstridige områder.

En fedtfrysning tager omkring 50 min minutter og den kræver ingen bedøvelse. Behandlingen foregår helt konkret ved, at man med en særlig Cryo Lipo applikator suger det uønskede fedtvæv ind med et vakuumtryk. Her påvirkes området med kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne ned til maksimalt 10 minusgrader. Det resulterer i at fedtcellerne dør.

Når man bruger fedtfrysning som metode, påvirker man det dybere fedtlag og dræber fedtcellerne netop her. Derfor skal kroppen efterfølgende bruge noget tid på at rydde op i vævet og transportere de døde fedtceller væk. Dette er en naturlig proces, og derfor kan den ikke fremskyndes, men vil ske i sit eget tempo. Efter cirka 4 uger vil man begynde at kunne se resultatet, og efter 12 uger ses det endelige resultat. Når der er gået 6-8 uger, kan man gentage behandlingen på det samme område, hvis man ønsker det.

Selve vakuumtrykket kan godt føles som en stramning af huden, men denne teknologi med fedtfrysning er yderst skånsom mod huden og giver generelt meget begrænsede gener. Under behandlingen vælger mange kunder at læse en bog, slappe af eller arbejde, og efterfølgende er der ingen restitutionsperiode. Det kan være en fordel at tage løstsiddende tøj på efterfølgende, da det behandlede område kan føles en smule ømt, men ellers skal der ikke tages nogen særlige forbehold. Du kan altså fortsætte din dag uforandret og skal nu blot vente på at se det gode, færdige resultat.

Fedtfrysningsteknologien “Cryolipo 360” er klinisk testet på baggrund af over 1.000.000 behandlinger og har vist en kundetilfredshed på over 90%. Hvis du også vil afprøve denne fedtreducerende behandlingsform og slippe af med dine problemområder, så kontakt klinikken for at høre mere om fedtfrysning hos Haderslev Wellnesshus om vores behandlinger og hvordan vi kan hjælpe netop dig med dine problematiske områder.

Fedtfrysning er resultatmæssigt på niveau med fedtsugning, men det kræver intet kirurgisk indgreb, og derfor er det en meget skånsom og let måde at slippe af med uønskede fedtceller på.

Bestil en gratis konsultation

For at du kan opnå det bedste resultat ved hjælp af fedtfrysning, skal behandlingen tilpasses specifikt til din krop. Derfor starter et behandlingsforløb altid med en gratis konsultation som du booker online.

Mulighederne med en fedtfrysningsbehandling er mange, og vi ønsker naturligvis at målrette behandlingen dig og dine behov og ønsker. Ved en konsultation vil vores kompetente personale vurdere din specifikke problemstilling og dine ønsker til behandlingen og det færdige resultat. Herefter kan de give dig et kvalificeret bud på, hvor mange behandlinger du behøver for at nå dit ønskede mål. På den måde kan du i fællesskab med vores behandlere lægge en plan for behandlingsforløbet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores klinik, hvis du vil have et tilbud på fedtfrysning og høre mere om dine muligheder.

Priser Fedtfrysning

Vi kan sætte op til 4 håndtag på af gangen.
1 påsætning kan f.eks være øvre eller nedre mave.
2 påsætninger kan være Bh-dellen, ridelår, inderlår, mormorarme, knæ, baller eller kærlighedshåndtag, samt øvre og nedre mave.
3 påsætninger kan f.eks være mave og kærlighedshåndtag, eller mave og enten inder-, eller ridelår. Vigtigt at de 3 påsætninger er på samme side af kroppen.
4 påsætninger kan f.eks være mormorarme og øvre/nedre mave, kærlighedshåndtag samt øvre/nedre mave, inderlår samt øvre/nedre mave – det er bare vigtigt at alle påsætninger er på samme side af kroppen.

 

Priser på fedtfrysning – Ring altid gerne for at høre om vi kører kampagne eller andre tilbud.

 • Fedtfrysning 1 påsætning
  kr. 2400,-
 • Fedtfrysning 2 påsætninger
  kr. 3000,-
 • Fedtfrysning 3 påsætninger
  kr. 3600,-
 • Fedtfrysning 4 påsætninger
  kr. 4800,-

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"