Priser

READY for SUMMER – Kampagne

Priser i READY for SUMMER – Kampagnen 
 
Hele ben inkl bikini før 2800 kr. – Nu 1800 kr
Hele ben og brazil før 3400 kr. – Nu 2400 kr
Hele ben, bikinin og armhule før 3600 kr. – Nu 2200 kr
Hele ben. Brazil og armhule før 4200 kr. – Nu 2600 kr
Hele ben og armhule før 2800 kr. – Nu 1800 kr
 
READY for SUMMER Kampagnen gælder ALENE ved behandling ved Anita og kan ikke overføres til evt. eksisterende behandlinger. Da vi er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed gælder samme kriterier ved denne kampagne og en forundersøgelse er nødvendig INDEN behandlingen kan igangsættes. 
Forundersøgelse kan bookes online. 

 

Hårfjerning med laser.

Permanent hårfjerning udføres her i klinikken med Alexandrite ND YAG laser maskine hvorved det er muligt effektivt, at fjerne uønsket hårvækst fra hagen, læber, kinder, bikinilinjen, underarme, intimt, bryst, ben og ryg. Kort sagt over hele kroppen.

Alexandrite ND YAG er “painfree”. Maskinen er den mest sikre og effektive laser på markedet når det gælder permanent hårfjerning og er meget mere effektivt end andre varianter på markedet. Den unikke laserteknologi gør det muligt at behandle alle hår og hårtyper, selv klienter med mørk hårtype. Isæt behandlinger Intimt er aktuelt med denne laser.

Vores hår vokser…

Vores hår har en livscyklus på 3 vækstfaser:
Vækstfasen (den anagene fase) hvor håret vokser
Regressionsfasen (den katagene fase) hvor håret stopper med at gro
Afstødelsesfasen (den telogene fase) hvor håret falder af
Hvilefase (den dormante fase) hvor hårsækken står tom

Hver enkelt fases varighed bestemmes af flere faktorer, bl.a placeringen på kroppen. F.eks er 90% af hårene i hovedbunden altid i en aktiv fase, hvorimod det kun gælder for ca. 70% i armhulerne. Laseren fjerner kun aktivt voksende hår og derfor er det altid nødvendigt med flere behandlinger.

Ring altid gerne i klinikken for en snak omkring permanent hårfjerning eller book en tid til GRATIS konsultation på vores online booking på www.haderslevwellnesshus.dk


Hvem må IKKE modtage behandling?

Personer der er gravide og ammende. Hvis du er i behandling for cancer eller solbrændt.
Som mand skal du vide, at du ved testosteronproduktion danner nye hårsække hele livet, det kan derfor forekomme at enkelte hår dukker op.

*Samlerabatter ved permanent hårfjerning kan ikke kombineres med andre tilbud.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"