Jan Aakjær

Psyko – & Hypnoterapi

Jan er oprindeligt uddannet socialpædagog og har erfaringer fra en del forskellige jobs og uddannelser. Som socialpædagog har Jan arbejdet med belastede børn og unge og deres familier – sidst som afdelingsleder for en specialafdeling for børn med ADHD.

Jan´s første uddannelse som terapeut tog han i 1994 på Kempler instituttet, og siden har han arbejdet med terapi og personlig udvikling på mange måder. Siden 2005 har Jan arbejdet på fuld tid som psykoterapeut. Gennem disse år har Jan fået en solid erfaring med individuel og gruppeterapi, og Janhar samtidigt fungeret som personaletræner og supervisor – individuelt og i grupper.

I terapirummet hos Jan er der plads både til grin og tårer, og det er især vigtigt for ham, at du føler dig tryg. Jan lægger stor vægt på at udvikle en god kontakt mellem jer. Det er vigtigt for Jan, at det er dig, som er eksperten – på dig. Når i taler sammen, er Jan ikke foran dig og sidder ikke med alle svarene. I stedet følges i ad og er sammen engagerede i det, som dukker op i samtalen.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"