Priser

Body Sculpting

Opbyg muskelmasse samtidig med at du reducerer fedtet!

Effektiv behandling, hvor vi opbygger muskelmasse, øger fedtforbrændingen og reducerer cellulite på én og samme tid med den nyeste teknologi på markedet.
Få en flad, tonet mave eller faste løftede baller, smertefrit, sikkert og uden kirurgisk indgreb.

Hvor andre maskiner kun har 2 pads (håndtag) og lavere intensitet, har vi valgt den maskine på markedet med højeste intensitet samt flest pads (4 stk.) og vi kan derfor lave mere effektiv behandling med større effekt flere områder på kroppen samtidig.

Hvad Er EMS Body Sculpting Pro

Elektronisk Muskel Stimulation, kendt som HIFEM®-metoden, Tesla metoden, EMS Sculpting, minder mest af alt om en hård fitness time i centret og så ikke alligevel. EMS Body Sculpting Pro er den første behandlingsform, hvor vi både opbygger muskler og forbrænder fedt på én og samme tid i området vi behandler.

På bare 30 min. laver maskinen muskelsammentrækninger, der svarer til 20.000 sit ups, eller squats (an på området vi behandler). Du vil øge din muskelmasse, forbrænding og tone udseende af din krop.
Behandlingen er blevet en af de populæreste metoder til at reducere fedtdepoterne og opbygge muskelmassen på samme tid. Behandlingen er godkendt af FDA.

Priser:

Vi behandler:
Mave, delte mavemuskler, baller, lår, lægge og mormorarme.

1 behandling tager 30 min.
Vi påsætter 1 eller 2 pads, alt efter behov.

Vi anbefaler 4-6 behandlinger med 3-7 dages mellemrum.
(Optimalt 2 behandlinger om ugen.)

1 behandling 1250,00

4 behandlinger: 3000,00

8 behandlinger: 5000,00

 

Delte Mavemuskler Efter Graviditet

Mange kvinder oplever i forbindelse med deres graviditet at ende op med delte mavemuskler (Rectus Diastase), som kan være svære at få bugt med uden en operation.

EMS Body Sculpting Pro kan reducere delte mavemuskler med 11% på 4 behandlinger og er den eneste non-kirurgiske behandling der effektivt behandler adskilte mavemuskler.

 

Balleløft

Efterhånden som vi bliver ældre bliver vores baller fladere, mister fylde, falder ned og begynder at hænge, men det kan du nu gøre noget ved.
EMS Body Sculpting Pro er den første non-invasive behandling som kan give dig et Brazilian Butt lift.

Vi sætter en pads på hver balle og med 20.000 squats på 30 min. opbygger vi musklerne i dine baller igen og giver dem hermed et løft. Du kan opnå en rundere og mere fast form og et løft af bagdelen på bare 4-6 behandlinger.

Alle behandlinger kan gentages efter behov.

 

Flad, Tonet Mave

Drømmer du om en flad og tonet mave, men kniber det med tiden til at komme i fitnesscentret, eller er det svært lige at få det sidste væk?

Med EMS Body Sculpting Pro kan vi tone dine muskler, samtidig med at vi reducerer fedtet i området.
Selve behandlingen varer 30 min og svarer til 20.000 sit-ups, helt uden sved på panden. Behandlingen gør ikke ondt og du vil være klar til dagens gøremål umiddelbart efter.

 

Hvem må IKKE modtage behandling?

  • Gravide
  • Har epilepsi
  • Har pacemaker
  • Indopereret metalgenstande i kroppen
  • Har kobberspiral
  • Har hjerteproblemer, eller har haft hjertestop
  • I et kræftforløb
  • Har en hjerneskade, eller gennemgået en hjerneoperation

I tvivlstilfælde spørg din læge.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"