Priser

Makeup ved Makeupartist Naltana 

Priser på Makeup:

Light Makeup 200,- (20 min) 

Lifting Makeup 400,- (30 min)

Aften, Fest, Galla og Makeup til Photo Shoot 500,- (45 min)

Makeup vejledning 600,- (1:1 og tager ca 60 min) 

Alt til DIN store dag.

Brude Makeup 1200,- (ca 60 min) dette er inkl. en prøvemakeup som planlægges i ugen op til bryllup

Bryllupshår, opsætning på brud 1400,- (ca 1,5 time) dette er inkl. en prøveopsætning som planlægges i ugen op til brylluppet 

All inklusive er pakken til dig der ønsker begge dele. Brudemakeup samt opsætning af hår til den store dag. BEMÆRK at der i ugen inden brylluppet skal planlægges en tid til prøve opsætning samt prøve Makeup. 2100,- (der skal beregnes ca. 2 timer til dette) 

Brudepiger og gæster til det samme bryllup så i evt. kan komme samtidig kan selvfølgelig også arrangeres. 

Brudepiger/bryllupsgæster opsætning af hår 400,- (30 min) 

Brudepiger/bryllupsgæster Makeup 500,- (30 min.)

Som udgangspunkt laves alt Makeup og opsætning af hår i klinikken så Naltana har alt hendes udstyr ved hånden. Ønsker du at Naltana kommer hjem til dig kan dette sagtens arrangeres. 

 

Vi har en af verdens bedste Makeup artister i huset! 

Uanset om du skal have Makeup til hverdag eller fest, foto, galla eller til det store bryllup sørger Naltana altid for at din Makeup kommer til at afspille din personlighed og med en glans af magi. 

 

Makeup hvis du er i tvivl om hvad der passer dig 

Naltana holder flere gange om året arrangementer/ Workshop til dig der gerne vil være klogere og også lære at lave den perfekte Makeup på dig selv til både hverdag og fest. 

Vi holder Workshop flere gange om året og kontakt gerne klinikken på tlf. 5018 1442 eller følg med på vores sociale medier for at se hvornår næste begivenhed er. 

Vi kan også skræddersy dit næste arrangement hvis du har specifikke ønsker til hvad det skal indeholde og i er mindst 6 personer. 

Professionel til fingerspidserne!

Hos Haderslev Wellnesshus står vores professionelle stylist klar til at hjælpe dig med din brudemakeup og evt. opsætning af dit hår til den store dag.

Naltana lægger ikke bare en brudemakeup. Hun går skridtet videre og sørger for at forberede din hud med forskellige kvalitets produkter der sørger for, at give din hud glød, fugt og shine inden hun lægger din brudemakeup. Herved skaber hun de mest optimale betingelser for din brudemakeup, hvilket vil sikre holdbarheden af makeuppen bryllupsdagen igennem. Vi benytter kun rene kvalitetsprodukter til din hud.

Hos Naltana har du mulighed for at vælge en prøvesession. Fordelen ved en prøvesession er at du som brud i god tid inden den store dag, sammen med Naltana kan få testet dit brudemakeuplook. Til prøvesessionen vil det derfor være en god idé, at du på forhånd har gjort dig nogle tanker omkring din brudemakeup. På denne måde kan Naltana nemmere spore sig ind på dine ønsker og herved opnår du det bedste forløb og resultat med dit færdige look.

En anden fordel ved en prøvesession er at du på din bryllupsmorgen kan læne dig tilbage med ro i maven og lade vores stylist tage ansvar for at forskønne dig mens du nyder et glas champagne med dem du holder af.

Vores stylister vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og tage højde for hvad der vil være klædeligt til dig samt fremhæve dine smukke træk mest muligt.

 

 

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"