Priser

Permanent Makeup

Med permanent makeup kan man fremhæve ansigtets naturlige træk og korrigere og tilføje naturlige farver, som medvirker til at give et mere udtryksfyldt udseende. Samtidig med kan du spare en masse tid på din makeup. Du har den hele døgnet og du skal ikke bekymre dig om din makeup når du svømmer eller dyrker motion og sport. Permanent makeup er også at anbefale dig, som har svært ved at se til at lægge din dag-makeup, på grund af usikre hænder, har dårligt ved at se til det med videre.

Permanent makeup er en behandling, hvor mikroskopiske farvepigmenter føres ind under huden. Når du vælger at få lavet en behandling med permanent makeup, skal du vælge noget, som passer til din type, alder, hud og hårfarve. Så vil du aldrig fortryde din permanente makeup, fordi den vil glide ind i dine naturlige nuancer.

Med en permanent makeup vælger nogle at erstatte sin makeup, mens andre blot ønsker at understrege det, som man eventuelt mangler og samtidig give sit look mere dybde ved en markering af sin vippelinje, ved at give læberne den perfekte fylde og ved at lade brynene være rammen i ansigtet ved at give brynene kontur ved hjælp af naturlig hårpåtegning. Med permanent makeup kan man få et frisk og harmonisk look hele døgnet.

Mange kvinder ønsker at se perfekte ud hvert øjeblik, hver dag og med permanent makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse samtidig med, at man kan få ændret og korrigeret det fra naturens hånd, som måske ikke er helt optimalt.   

 

Vi tilbyder en gratis konsultation

Det er obligatorisk, at man kommer ind til en gratis konsultation forud for en behandling for permanent makeup, så man kan få den rette vejledning og information inden en behandling. Hermed sikrer man sig også, at man kan få den ønskede behandling, da den ikke vil blive udført såfremt nogle kontraindikationer taler imod det. Forud for den endelige behandling vil du få en grundig gennemgang af, hvad behandlingen indebærer og der skal udfyldes en samtykkeerklæring og et skema for kontraindikationer.

Man skal forvente mindst to behandlinger før man har opnået det fulde resultat af behandlingen. Disse udføres typisk med 4 til 6 ugers interval. Efter første behandling vil det næsten altid være nødvendigt med 1 til 2 behandlinger mere, da der som regel vil være lidt ujævnheder som skal justeres. Man skal forvente, at der går op til 3 uger efter en behandling før man kan se den endelige farve på det behandlede område. Herefter kan den permanente makeup vedligeholdes med opfyldning med 10 til 18 måneders interval.

Vi er registreret i Sikkerhedsstyrelsen og følger kravene i tatoveringsloven med blandt andet lovkrav om gennemgået hygiejnekursus og diverse lovpligtige kurser, og efterlever de regler, som er for indretning og pigmenter, som benyttes i behandlingen.

 

Pigmenter

Til udførelse af permanent makeup anvendes en manuel pen med sterile engangsnåle, samt apparater fra Nouveau Contour og PMU-line.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores pigmenter. Vi anvender sikre pigmenter fra PMU-line, som dels er i flaske med en ultrapræcis pumpe, som forbliver steril mellem hver brug. Pigmenterne er tilpasset hudens pH-værdi. De falmer ikke eller skifter farve.

Farverne overholder alle regler i den nye lovgivning REACH.

De produkter som anvendes i vores PMU-behandlinger er gennemtestet og sikre. Kvalitetsprodukter skaber de bedste betingelser til en effektiv, let og hurtig behandlingsproces, hvor huden giver den bedste respons.

Priser

Konsultation er altid gratis

Første Behandling Eyeliner/vippefortætning 2600,-

Anden Behandling (4 – 6 uger ) Eyeliner/vippefortætning 1400,-

Tredje Behandling (op til 6 mdr efter 1 behandling) 1200,-

Bredde, vinger eller skygge ligger i en prisklasse for sig selv da der skal afsætte en del mere tid. 2800,-

Vi laver også meget gerne Permanent Eyeliner på “nedre” såfremt du ønsker dette. (pris kan variere alt efter hvad du ønsker)

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"