Priser

Massage

Massage / Nordlys

Massage 60 min 550,-
Massage 75 min 575,-
Massage 90 min: 650,-
Massage / Nordlys

Nordlys® Terapeutisk Massage er, ligesom de store massageterapeutiske retninger i fx USA, sammensat af en række traditionelle og helt nyudviklede kropsterapeutiske metoder, og den moderne massageterapi er på denne måde langt mere alsidig og forgrenet, end det man tidligere forbandt med massage.

Bruger vi et træ som metafor for Nordlys Terapeutisk Massage, kan rødderne ses som menneskets grundlæggende eksistens – kroppen, sindet og ånden. Stammen er den terapeutiske massages metodik og filosofi, som suger næring fra mange grene: Den kinesiske meridianlære, det indiske chakrasystem, osteopatien, triggerbehandling m.m. Mennesket opfattes som et økologisk system, der skal være i balance med sig selv og i harmoni med sin omverden.

Terapeutisk massage henvender sig til:
· personer med led- og muskelsmerter
· rygproblemer
· stivhed og psykisk betingede symptomer i bevægeapperatet
· bindevævsproblemer / appelsinhud

Terapeutisk massage kan være en separat behandling af ca 30 minutters varighed og kan også indgå som en del af en helkropsmassage.

Segmentmassage af rygsøjlen
Denne massage dækker området på hver side af rygsøjlen, hvor nerverne udspringer og som forbinder sig til huden og de indre organer. En form for zoneterapi af rygsøjlen, som max varer 30 minutter. Efterfølgende masseres hele kroppen for at samle energierne i nervebanerne og skabe helhed i kroppen. Massagen har stor virkning for problemer i ryggen og alle de steder, som rygsøjlens nervebaner relaterer til. Massagen er ikke særlig kendt i Danmark, men er integreret i Tyskland!

Triggerpunkts massage
Hvis du har brug for at lindre smerter eller specifikke spændinger i kroppen, som ikke lader sig behandle med almindelige massageteknikker. Bindevævsmassage og behandling af ar, rynker og appelsinhud med sugekopper

Løsner huden fra bindevævet ved at løfte op med sugekopper, hvilket giver bedre blodomløb og blødgør og glatter huden ud
Energi balancering og stress behandling

Hvis du har brug for en massage, der virker dybt balancerende på krop og sind eller som led i en personlig udviklingsproces, i forbindelse med coaching og evt. som stimulering til din meditationspraksis.

Medianmassage.
Meridianmassage er en fuld kropsmassage, som stimulerer energibanerne i kroppen. Massagen kan anvendes til afspænding eller til at stimulere kroppens egen selvhelende kraft.

Massagen indledes med en samtale, som klargør de problemer, du slås med og dine ønsker til massagen. Varighed inklusive samtale 1½ time. Du kan dog også aftale med din massør, at I koncentrerer jer om et af de tre energikredsløb i kroppen og anvender kortere behandlingstid.

Massagestrøgene er lange og blide kombineret med dybere strøg, hvor der mærkes mere spænding i kroppen. Enkelte vigtige akupunkturpunkter vil undervejs blive behandlet med vibrerende bevægelser, som styrker netop den funktion i kroppen.

Wellnessmassage

NORDLYS velvære og helse Massage
Massage er en fantastisk kilde til nydelse og velvære, kropsbevidsthed og sundhed.

Ubalance, ømhed og smerter dominerer hverdagen for mange danskere. Med
en behandling baseret på chakrabalencering påvirkes både psykiske og biologiske
processer på en sådan måde, at du vil opleve en følelse af fornyet energi og
velvære.

Massage for velvære og helse
Nordlys wellnessprogrammet er opfattende og alsidigt, og du kan altid finde en behandling, der passer til dit behov.

Der indgår som udgangspunkt ikke terapi i disse behandlinger. Alle wellness behandlinger er beregnet på raske mennesker, men har du små-skavanker, som kræver særlige hensyn, skal du blot gøre din massør opmærksom på, hvilke særlige hensyn, du har behov for. Vi tilpasser altid massagen til din kropstype og din aktuelle situation.

Klassisk Nordlys massage
Nordlys Massage er en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres lige meget.

Du skal vælge Nordlys Massage, hvis du har lyst til at styrke din kropsbevidsthed og for at få en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk.

Vi begynder sessionen med en kort samtale, hvor massageterapeuten vil spørge dig, om der er specielle hensyn, der skal tages og informere dig om forløbet, og I aftaler sammen, hvor dybe strøgene skal være.

Massagen følger Nordlys Grundformen, som er en proces i 7 faser:
1. Vi begynder med en åbning, som er lette berøringer på forsiden af kroppen.

 1. Selve massagen begynder på benene, hvor du får styrket din jordforbindelse og grounding.
 2. Herefter masseres ryg og nakke grundigt, så du får frigjort spændinger forårsaget af overbelastninger og stress.
 3. Næste område er hovedbunden og ansigtet, som hjælper dig til at slippe bekymringer og åbner dig mod ny inspiration.
 4. Femte fase er armene, hvor du får styrket din evne til at række ud og tage imod, men også til at fornemme dine naturlige grænser.
 5. Selve massagen slutter på forsiden af kroppen med bryst og mave, og du bliver samlet og centreret i dit hjerte.
 6. Afslutningen minder om åbningen og består af blide berøringer med lange, rensende strøg. Vi balancerer chakraerne, som styrker din psykiske balance og giver dig en oplevelse af helhed, sammenhæng og integritet. Efter massagen er der tid til et kort hvil.

Afspændingsmassage
Udgangspunktet er en helkropsmassage, men vi kan aftale, at bestemte dele af kroppen får større opmærksomhed, så massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Hvis du har brug for at slappe af og falde dybt ind i dig selv, skal du vælge en Nordlys® Afspændingsmassage. Den er rolig som et mildt havs bølger, præget af lange glidende strøg som samler din krop og beroliger dit sind.

Ayurvedisk Helkropsmassage
Dyb livgivende og afspændende massage i indisk stil med masser af olie. Den ayurvediske Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, der er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand af afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage.

Formen som følger den traditionelle Ayurvedisk grundform som den praktiseres i Kerala i Sydindien. Den består af sammensatte strøg og greb og er på en gang afspændende og opkvikkende. Lange glidestrøg med rigelig olie og lette rytmiske greb veksler gennem hele massagen. Det er yderst behageligt.

Ayurvedisk Chakra massage
Massage-for-sundhed-og-udvikling. Som Ayurvedisk Helkoropsmassage, men uden den specielle cupping, men i stedet balancering chakra i stedet for.

Chakrabalancering
Chakraerne er vigtige ”energiorganer”, som forbinder vores psykiske og biologiske processer. Chakraerne er en del af vores overordnede energisystem. Kroppen kontaktes og balanceres både gennem meditation, blid terapeutisk berøring og gennem specielle massageteknikker, hvor man kombinerer knoglemassage, muskelmassage og massage af huden på en særlig måde.

Energi – psykologi – biologi
Viden om chakrasystemet stammer fra den årtusindgamle, indiske Ayurveda-tradition. Vores arbejde med chakraerne tager udgangspunkt i Ayurvedisk viden, som vi har bragt ind i en vestlig forståelsesramme.

Jeg arbejde med chakraerne i forbindelse med energetisk helbredelse, som terapeutisk metode og som indgang til en dybere psykologisk og spirituel selvforståelse og udvikling.

Massage og Terapeutisk Berøring. Chakrabalanceringen bygger bro mellem Massage og Terapeutisk Berøring og kan anvendes i begge behandlingssystemer.

Tema Massage
Du skal vælge Tema Nordlys Massage, hvis du vil have bestemte dele af din krop masseret særlig grundigt. Eksempelvis hvis du har spændinger i bestemte kropsområder, psykologiske eller udviklingsmæssige grunde hertil.

Efter massagen er der tid til et kort hvil. Vi runder af med eventuelle spørgsmål og tanker, der har meldt sig under massagen, så du roligt kan gå videre i din dag.

Massagen varer ca. 1 t. Du skal afsætte ca. 75 min. til sessionen for at have tid til samtale, hvile og omklædning.
Kilde: www.nordlys.dk

Job Massage
Hvis du har brug for en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl arbejdsdag. Jobmassagen en fleksibel og tilpasses de praktiske forhold. Den kan foregå siddende eller liggende.

Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Kvik-op-massage
Har du brug for at vække dine energiressourcer og gøre dig klar til at handle og præstere. Kvik-op-Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs, eller når du står overfor at skulle præstere noget ekstraordinært – psykisk eller fysisk.

Kvik-op-massage er god, når du i forvejen er i harmoni med dig selv, men ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.

Tibetansk Healingsmassage

Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Tibetansk Healingsmassage

Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Dybdegående Massage

Massage 60 min 550,-
Massage 90 min 800,-
Massage 120 min 1.000,-
Baby massage ca. 30 min. 250,-
Gravid massage ca. 30 min. 250,-
Massage op til 15 år 450,-
Dybdegående Massage

Når du vælger mig som behandler, vil du opleve at jeg vælger at kombinere mine behandlinger, hvor jeg ofte laver en blanding af bindevævsmassage hvor der indgår sugekopper, alm. massage og Kranio Sakral Terapi, jeg bruger også krystaller og massage sten, som jeg har god erfaring med, kan gå dybere ned i de forskellige spændinger end en alm. massage kan, og derved oplever både klienter og jeg ofte et bedre resultat. Jeg får ofte at vide, at mine sten godt kan føles som en varmende og til tider brændende og skærene fornemmelse på de steder hvor mine klienter har ondt, men de fortæller også derefter, at det lindre med det samme, når stenene har kørt over stedet et par gange. Denne følelse har en naturlig forklaring, da alle ædelstene er energi i krystallinsk form. De transmitterer energi i form af frekvenser, idet de er sammensat af mineraler, som afgiver elektriske ladninger ved stærkt tryk eller pres. Og ædelstenenes kemiske sammensætning giver dem nær kontakt til os mennesker, idet de er krystaller af klare, rensede kemikalier, som også er tilstede i menneskekroppe. Derfor påvirker ædelstenene os mennesker positivt via deres elektromagnetiske energi, som kan være med til at stabiliserer vores organisme og indre og ydre ionbalance naturligt.

De fleste har prøvet at have muskelspændinger eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklen, men også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklen. Når der ophobes affaldsstoffer i musklen, går musklen ind i en blivende spænding, som gør det vanskeligt for kroppen at genoprette den rette balance i musklen. Grunden til at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er, men ofte vil der være en eller anden form for smerte forbundet med spændingerne.

Ved at give massage kan man:
1. Stimulere musklen til at slappe bedre af. Herved mindskes stofskiftet i musklen. Iltbehovet sættes ned, og der produceres færre affaldsstoffer. 2. Blodgennemstrømningen i muskelvævet øges. Herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet. Dette bevirker at affaldsstofferne kan transporteres væk via blodbanen.
Det betyder, at der igen bliver et sundt kemisk miljø i musklen.

Massage kan bland andet

 • Reducere mængden af stresshormoner
 • Mindske depressive symptomer
 • Mindske smerter
 • Indvirke positivt på søvnforstyrrelser, spændingshovedpine og lign.
 • Løsne spændte muskler og medvirke til op healing af muskelskade

HUSK:

Massage er ikke kun velegnet til behandling af diverse muskelgener, men er også et effektivt redskab til forebyggelse.

Pædagogisk massage

Massage og berøring er med til at at skabe relation, øge børnenes koncentration og giver dem en bedre fornemmelse af deres krop, samt kan give dem ro og afspænding, hvilket er en stor hjælp, når hjernen modtager for mange eller for få impulser.

I det pædagogiske arbejde er der mange børn, der har meget svært ved kontakt og direkte berøring eller kun ønsker berøring de selv har kontrol over. Det kan være meget stressende for disse børn at være i institutioner omgivet af andre børn og voksne og som vilkårligt berører dem, enten i garderoben, ved bordet, til samlinger mv.
Andres berøring kan opfattes som slag eller provokerende handlinger. Disse børn kan jeg hjælpe gennem pædagogisk massage, ved langsomt at stimulerer deres taktilsans til at opfatte berøring på en hensigtsmæssig måde.
Der kan også være andre børn vi møder i institutionerne, dem der blæser rundt og ikke kan mærke sig selv, samt har svært ved at forstå andres grænser, disse børn kan også hjælpes ved massage. Med pædagogisk massage kan jeg give de hyperaktive en rolig stund, lære dem at slappe af, hvilket giver dem overskud til efterfølgende at overskue deres aktiviteter. I pædagogiske sammenhæng er massage og berøring et fantastisk redskab til både at vække de sløve børn (hypoarousal = opfattelsen af sanserne i hjernen er nedsat) og dæmpe de urolige (hyperarousal = opfattelsen af sanserne i hjernen er for kraftig). Forskning tyder også på positive effekter af brug af massage i arbejdet med børn og unge med ADHD, autisme, psykiske lidelser og selvskadende adfærd.

Børn der modtager massage:

·         Oplever sig set og bekræftet

·         Øger kropskendskabet og selvfølelsen

·         Får mulighed for afslapning og øget opmærksomhed

·         Bliver mere rolige

·         Får øget koncentration

·         Bliver mindre rastløse

·         Bliver mere sikre på sig selv

·         Bliver mindre aggressive og mere tolerante

·         Klager mindre over ubehag og smerte

·         Føler større tryghed og nærhed

·         Føler sig mindre isolerede og utrygge

·         Bliver bedre til at kommunikere

·         Bliver mindre nervøse

·         Styrker motorikken

Symptomer på forstyrrelse af taktilsansen kan være:

·         Kun selv-kontrolleret berøring

·         Undgår fysisk kontakt også med nære relationer

·         Usædvanligt stort behov for kropskontakt

·         Afviser berøring af ansigt/hoved (ved vask og klipning)

·         Foretrækker langærmede bluser og lange bukser uanset vejr

·         Går aldrig i bare tæer uanset vejr

·         Kan ikke lide tøj lavet af bestemte stoffer

·         Undgår berøring af visse genstande med bestemt overflade

·         Sidder ofte uroligt på stolen

·         Har svært ved at koncentrere sig

Taktilsansen har betydning for:

·         Mange reflekser og reaktioner

·         Kropsfornemmelse

·         Præcis bevægelse

·         Balance

·         Overlevelse

·         Følelseslivet

·         Barnets aktivitetsniveau

·         Den undersøgende følesans

Kosmetisk massage

Kosmetisk-massage

Afslappende afspændingsmassage af kroppens store muskelgrupper

25 min koster : 255kr
55 min koster : 395kr

Kosmetisk Massage

Massage 60 min 550,-
Massage 75 min 575,-
Massage 90 min: 650,-
Massage / Nordlys

Nordlys® Terapeutisk Massage er, ligesom de store massageterapeutiske retninger i fx USA, sammensat af en række traditionelle og helt nyudviklede kropsterapeutiske metoder, og den moderne massageterapi er på denne måde langt mere alsidig og forgrenet, end det man tidligere forbandt med massage.

Bruger vi et træ som metafor for Nordlys Terapeutisk Massage, kan rødderne ses som menneskets grundlæggende eksistens – kroppen, sindet og ånden. Stammen er den terapeutiske massages metodik og filosofi, som suger næring fra mange grene: Den kinesiske meridianlære, det indiske chakrasystem, osteopatien, triggerbehandling m.m. Mennesket opfattes som et økologisk system, der skal være i balance med sig selv og i harmoni med sin omverden.

Terapeutisk massage henvender sig til:
· personer med led- og muskelsmerter
· rygproblemer
· stivhed og psykisk betingede symptomer i bevægeapperatet
· bindevævsproblemer / appelsinhud

Terapeutisk massage kan være en separat behandling af ca 30 minutters varighed og kan også indgå som en del af en helkropsmassage.

Segmentmassage af rygsøjlen
Denne massage dækker området på hver side af rygsøjlen, hvor nerverne udspringer og som forbinder sig til huden og de indre organer. En form for zoneterapi af rygsøjlen, som max varer 30 minutter. Efterfølgende masseres hele kroppen for at samle energierne i nervebanerne og skabe helhed i kroppen. Massagen har stor virkning for problemer i ryggen og alle de steder, som rygsøjlens nervebaner relaterer til. Massagen er ikke særlig kendt i Danmark, men er integreret i Tyskland!

Triggerpunkts massage
Hvis du har brug for at lindre smerter eller specifikke spændinger i kroppen, som ikke lader sig behandle med almindelige massageteknikker. Bindevævsmassage og behandling af ar, rynker og appelsinhud med sugekopper

Løsner huden fra bindevævet ved at løfte op med sugekopper, hvilket giver bedre blodomløb og blødgør og glatter huden ud
Energi balancering og stress behandling

Hvis du har brug for en massage, der virker dybt balancerende på krop og sind eller som led i en personlig udviklingsproces, i forbindelse med coaching og evt. som stimulering til din meditationspraksis.

Medianmassage.
Meridianmassage er en fuld kropsmassage, som stimulerer energibanerne i kroppen. Massagen kan anvendes til afspænding eller til at stimulere kroppens egen selvhelende kraft.

Massagen indledes med en samtale, som klargør de problemer, du slås med og dine ønsker til massagen. Varighed inklusive samtale 1½ time. Du kan dog også aftale med din massør, at I koncentrerer jer om et af de tre energikredsløb i kroppen og anvender kortere behandlingstid.

Massagestrøgene er lange og blide kombineret med dybere strøg, hvor der mærkes mere spænding i kroppen. Enkelte vigtige akupunkturpunkter vil undervejs blive behandlet med vibrerende bevægelser, som styrker netop den funktion i kroppen.

Wellnessmassage

NORDLYS velvære og helse Massage
Massage er en fantastisk kilde til nydelse og velvære, kropsbevidsthed og sundhed.

Ubalance, ømhed og smerter dominerer hverdagen for mange danskere. Med
en behandling baseret på chakrabalencering påvirkes både psykiske og biologiske
processer på en sådan måde, at du vil opleve en følelse af fornyet energi og
velvære.

Massage for velvære og helse
Nordlys wellnessprogrammet er opfattende og alsidigt, og du kan altid finde en behandling, der passer til dit behov.

Der indgår som udgangspunkt ikke terapi i disse behandlinger. Alle wellness behandlinger er beregnet på raske mennesker, men har du små-skavanker, som kræver særlige hensyn, skal du blot gøre din massør opmærksom på, hvilke særlige hensyn, du har behov for. Vi tilpasser altid massagen til din kropstype og din aktuelle situation.

Klassisk Nordlys massage
Nordlys Massage er en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres lige meget.

Du skal vælge Nordlys Massage, hvis du har lyst til at styrke din kropsbevidsthed og for at få en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk.

Vi begynder sessionen med en kort samtale, hvor massageterapeuten vil spørge dig, om der er specielle hensyn, der skal tages og informere dig om forløbet, og I aftaler sammen, hvor dybe strøgene skal være.

Massagen følger Nordlys Grundformen, som er en proces i 7 faser:
1. Vi begynder med en åbning, som er lette berøringer på forsiden af kroppen.

 1. Selve massagen begynder på benene, hvor du får styrket din jordforbindelse og grounding.
 2. Herefter masseres ryg og nakke grundigt, så du får frigjort spændinger forårsaget af overbelastninger og stress.
 3. Næste område er hovedbunden og ansigtet, som hjælper dig til at slippe bekymringer og åbner dig mod ny inspiration.
 4. Femte fase er armene, hvor du får styrket din evne til at række ud og tage imod, men også til at fornemme dine naturlige grænser.
 5. Selve massagen slutter på forsiden af kroppen med bryst og mave, og du bliver samlet og centreret i dit hjerte.
 6. Afslutningen minder om åbningen og består af blide berøringer med lange, rensende strøg. Vi balancerer chakraerne, som styrker din psykiske balance og giver dig en oplevelse af helhed, sammenhæng og integritet. Efter massagen er der tid til et kort hvil.

Afspændingsmassage
Udgangspunktet er en helkropsmassage, men vi kan aftale, at bestemte dele af kroppen får større opmærksomhed, så massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Hvis du har brug for at slappe af og falde dybt ind i dig selv, skal du vælge en Nordlys® Afspændingsmassage. Den er rolig som et mildt havs bølger, præget af lange glidende strøg som samler din krop og beroliger dit sind.

Ayurvedisk Helkropsmassage
Dyb livgivende og afspændende massage i indisk stil med masser af olie. Den ayurvediske Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, der er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand af afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage.

Formen som følger den traditionelle Ayurvedisk grundform som den praktiseres i Kerala i Sydindien. Den består af sammensatte strøg og greb og er på en gang afspændende og opkvikkende. Lange glidestrøg med rigelig olie og lette rytmiske greb veksler gennem hele massagen. Det er yderst behageligt.

Ayurvedisk Chakra massage
Massage-for-sundhed-og-udvikling. Som Ayurvedisk Helkoropsmassage, men uden den specielle cupping, men i stedet balancering chakra i stedet for.

Chakrabalancering
Chakraerne er vigtige ”energiorganer”, som forbinder vores psykiske og biologiske processer. Chakraerne er en del af vores overordnede energisystem. Kroppen kontaktes og balanceres både gennem meditation, blid terapeutisk berøring og gennem specielle massageteknikker, hvor man kombinerer knoglemassage, muskelmassage og massage af huden på en særlig måde.

Energi – psykologi – biologi
Viden om chakrasystemet stammer fra den årtusindgamle, indiske Ayurveda-tradition. Vores arbejde med chakraerne tager udgangspunkt i Ayurvedisk viden, som vi har bragt ind i en vestlig forståelsesramme.

Jeg arbejde med chakraerne i forbindelse med energetisk helbredelse, som terapeutisk metode og som indgang til en dybere psykologisk og spirituel selvforståelse og udvikling.

Massage og Terapeutisk Berøring. Chakrabalanceringen bygger bro mellem Massage og Terapeutisk Berøring og kan anvendes i begge behandlingssystemer.

Tema Massage
Du skal vælge Tema Nordlys Massage, hvis du vil have bestemte dele af din krop masseret særlig grundigt. Eksempelvis hvis du har spændinger i bestemte kropsområder, psykologiske eller udviklingsmæssige grunde hertil.

Efter massagen er der tid til et kort hvil. Vi runder af med eventuelle spørgsmål og tanker, der har meldt sig under massagen, så du roligt kan gå videre i din dag.

Massagen varer ca. 1 t. Du skal afsætte ca. 75 min. til sessionen for at have tid til samtale, hvile og omklædning.
Kilde: www.nordlys.dk

Job Massage
Hvis du har brug for en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl arbejdsdag. Jobmassagen en fleksibel og tilpasses de praktiske forhold. Den kan foregå siddende eller liggende.

Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Kvik-op-massage
Har du brug for at vække dine energiressourcer og gøre dig klar til at handle og præstere. Kvik-op-Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs, eller når du står overfor at skulle præstere noget ekstraordinært – psykisk eller fysisk.

Kvik-op-massage er god, når du i forvejen er i harmoni med dig selv, men ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.

Tibetansk Healingsmassage

Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Tibetansk Healingsmassage

Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"