Priser

Massage

Massage / Nordlys Keld

Massage 60 min 550,-
Massage 75 min 650,-
Massage 90 min 750,-
Massage 120 min 1000,-

Der er ligeledes mulighed for terapeutisk massage på 30 min for løsning af akutte problemstillinger til 350 kr

Massage / Nordlys

Nordlys® Terapeutisk Massage er, ligesom de store massageterapeutiske retninger i fx USA, sammensat af en række traditionelle og helt nyudviklede kropsterapeutiske metoder, og den moderne massageterapi er på denne måde langt mere alsidig og forgrenet, end det man tidligere forbandt med massage.

Bruger vi et træ som metafor for Nordlys Terapeutisk Massage, kan rødderne ses som menneskets grundlæggende eksistens – kroppen, sindet og ånden. Stammen er den terapeutiske massages metodik og filosofi, som suger næring fra mange grene: Den kinesiske meridianlære, det indiske chakrasystem, osteopatien, triggerbehandling m.m. Mennesket opfattes som et økologisk system, der skal være i balance med sig selv og i harmoni med sin omverden.

Terapeutisk massage henvender sig til:
· personer med led- og muskelsmerter
· rygproblemer
· stivhed og psykisk betingede symptomer i bevægeapperatet
· bindevævsproblemer / appelsinhud

Terapeutisk massage kan være en separat behandling af ca 30 minutters varighed og kan også indgå som en del af en helkropsmassage.

Segmentmassage af rygsøjlen
Denne massage dækker området på hver side af rygsøjlen, hvor nerverne udspringer og som forbinder sig til huden og de indre organer. En form for zoneterapi af rygsøjlen, som max varer 30 minutter. Efterfølgende masseres hele kroppen for at samle energierne i nervebanerne og skabe helhed i kroppen. Massagen har stor virkning for problemer i ryggen og alle de steder, som rygsøjlens nervebaner relaterer til. Massagen er ikke særlig kendt i Danmark, men er integreret i Tyskland!

Triggerpunkts massage
Hvis du har brug for at lindre smerter eller specifikke spændinger i kroppen, som ikke lader sig behandle med almindelige massageteknikker. Bindevævsmassage og behandling af ar, rynker og appelsinhud med sugekopper

Løsner huden fra bindevævet ved at løfte op med sugekopper, hvilket giver bedre blodomløb og blødgør og glatter huden ud
Energi balancering og stress behandling

Hvis du har brug for en massage, der virker dybt balancerende på krop og sind eller som led i en personlig udviklingsproces, i forbindelse med coaching og evt. som stimulering til din meditationspraksis.

Medianmassage.
Meridianmassage er en fuld kropsmassage, som stimulerer energibanerne i kroppen. Massagen kan anvendes til afspænding eller til at stimulere kroppens egen selvhelende kraft.

Massagen indledes med en samtale, som klargør de problemer, du slås med og dine ønsker til massagen. Varighed inklusive samtale 1½ time. Du kan dog også aftale med din massør, at I koncentrerer jer om et af de tre energikredsløb i kroppen og anvender kortere behandlingstid.

Massagestrøgene er lange og blide kombineret med dybere strøg, hvor der mærkes mere spænding i kroppen. Enkelte vigtige akupunkturpunkter vil undervejs blive behandlet med vibrerende bevægelser, som styrker netop den funktion i kroppen.

Wellness / Helse Massage

NORDLYS velvære og helse Massage
Massage er en fantastisk kilde til nydelse og velvære, kropsbevidsthed og sundhed.

Ubalance, ømhed og smerter dominerer hverdagen for mange danskere. Med
en behandling baseret på chakrabalencering påvirkes både psykiske og biologiske
processer på en sådan måde, at du vil opleve en følelse af fornyet energi og
velvære.

Massage for velvære og helse
Nordlys wellnessprogrammet er opfattende og alsidigt, og du kan altid finde en behandling, der passer til dit behov.

Der indgår som udgangspunkt ikke terapi i disse behandlinger. Alle wellness behandlinger er beregnet på raske mennesker, men har du små-skavanker, som kræver særlige hensyn, skal du blot gøre din massør opmærksom på, hvilke særlige hensyn, du har behov for. Vi tilpasser altid massagen til din kropstype og din aktuelle situation.

Klassisk Nordlys massage
Nordlys Massage er en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen masseres lige meget.

Du skal vælge Nordlys Massage, hvis du har lyst til at styrke din kropsbevidsthed og for at få en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt men er samtidig behagelig uden at være overfladisk.

Vi begynder sessionen med en kort samtale, hvor massageterapeuten vil spørge dig, om der er specielle hensyn, der skal tages og informere dig om forløbet, og I aftaler sammen, hvor dybe strøgene skal være.

Massagen følger Nordlys Grundformen, som er en proces i 7 faser:
1. Vi begynder med en åbning, som er lette berøringer på forsiden af kroppen.

 1. Selve massagen begynder på benene, hvor du får styrket din jordforbindelse og grounding.
 2. Herefter masseres ryg og nakke grundigt, så du får frigjort spændinger forårsaget af overbelastninger og stress.
 3. Næste område er hovedbunden og ansigtet, som hjælper dig til at slippe bekymringer og åbner dig mod ny inspiration.
 4. Femte fase er armene, hvor du får styrket din evne til at række ud og tage imod, men også til at fornemme dine naturlige grænser.
 5. Selve massagen slutter på forsiden af kroppen med bryst og mave, og du bliver samlet og centreret i dit hjerte.
 6. Afslutningen minder om åbningen og består af blide berøringer med lange, rensende strøg. Vi balancerer chakraerne, som styrker din psykiske balance og giver dig en oplevelse af helhed, sammenhæng og integritet. Efter massagen er der tid til et kort hvil.

Afspændingsmassage
Udgangspunktet er en helkropsmassage, men vi kan aftale, at bestemte dele af kroppen får større opmærksomhed, så massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Hvis du har brug for at slappe af og falde dybt ind i dig selv, skal du vælge en Nordlys® Afspændingsmassage. Den er rolig som et mildt havs bølger, præget af lange glidende strøg som samler din krop og beroliger dit sind.

Ayurvedisk Helkropsmassage
Dyb livgivende og afspændende massage i indisk stil med masser af olie. Den ayurvediske Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, der er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand af afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage.

Formen som følger den traditionelle Ayurvedisk grundform som den praktiseres i Kerala i Sydindien. Den består af sammensatte strøg og greb og er på en gang afspændende og opkvikkende. Lange glidestrøg med rigelig olie og lette rytmiske greb veksler gennem hele massagen. Det er yderst behageligt.

Ayurvedisk Chakra massage
Massage-for-sundhed-og-udvikling. Som Ayurvedisk Helkoropsmassage, men uden den specielle cupping, men i stedet balancering chakra i stedet for.

Chakrabalancering
Chakraerne er vigtige ”energiorganer”, som forbinder vores psykiske og biologiske processer. Chakraerne er en del af vores overordnede energisystem. Kroppen kontaktes og balanceres både gennem meditation, blid terapeutisk berøring og gennem specielle massageteknikker, hvor man kombinerer knoglemassage, muskelmassage og massage af huden på en særlig måde.

Energi – psykologi – biologi
Viden om chakrasystemet stammer fra den årtusindgamle, indiske Ayurveda-tradition. Vores arbejde med chakraerne tager udgangspunkt i Ayurvedisk viden, som vi har bragt ind i en vestlig forståelsesramme.

Jeg arbejde med chakraerne i forbindelse med energetisk helbredelse, som terapeutisk metode og som indgang til en dybere psykologisk og spirituel selvforståelse og udvikling.

Massage og Terapeutisk Berøring. Chakrabalanceringen bygger bro mellem Massage og Terapeutisk Berøring og kan anvendes i begge behandlingssystemer.

Tema Massage
Du skal vælge Tema Nordlys Massage, hvis du vil have bestemte dele af din krop masseret særlig grundigt. Eksempelvis hvis du har spændinger i bestemte kropsområder, psykologiske eller udviklingsmæssige grunde hertil.

Efter massagen er der tid til et kort hvil. Vi runder af med eventuelle spørgsmål og tanker, der har meldt sig under massagen, så du roligt kan gå videre i din dag.

Massagen varer ca. 1 t. Du skal afsætte ca. 75 min. til sessionen for at have tid til samtale, hvile og omklædning.
Kilde: www.nordlys.dk

Job Massage
Hvis du har brug for en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl arbejdsdag. Jobmassagen en fleksibel og tilpasses de praktiske forhold. Den kan foregå siddende eller liggende.

Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.

Kvik-op-massage
Har du brug for at vække dine energiressourcer og gøre dig klar til at handle og præstere. Kvik-op-Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs, eller når du står overfor at skulle præstere noget ekstraordinært – psykisk eller fysisk.

Kvik-op-massage er god, når du i forvejen er i harmoni med dig selv, men ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.

Tibetansk Healingsmassage
Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Tibetansk Healingsmassage

Essentiel Massage og Chakrabalancering er en behandling, hvor vi anvender massage, energibalancering, som metode til psykisk-spirituel udvikling. Chakrasystemet er omdrejningspunkt, og behandlingen er specielt for dig, som ønsker at udforske kroppens mysterier i forbindelse med bevidsthedstræning, selvudvikling og healing.

Behandlingen  er også særdeles effektiv, hvis har ubalance mellem sind og krop. Stresset, ked af livet, svigtet, sorg, psykispe spændinger i kroppen og meget mere, eller du bare ønsker at mærke dig selv og din krop.

Chakrasystemet kendes primært fra indiske og tibetanske videnstraditioner og i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne kan beskrives er energicentre og ”porte” der åbner mod de dybere lag i bevidstheden og skaber mulighed for, at vi kan udfolde de essentielle, positive egenskaber til gavn for os selv og andre.

Arbejde med chakrasystemet har altid været et centralt element i Nordlys Massage, og vores arbejde med berøringsterapi, selvudvikling og healing.

Tsa Lung Healing Massage er specielt egnet til klienter, som har fået massage flere gange, og som ønsker at bruge massageoplevelser som led i deres personligeudvikling.

Klienten vælger sit tema ved sessionens begyndelse, hvorefter jeg gennem samtale, massage og energibalancering, guider klienten i den retning hun eller han ønsker.

Formålet er altid at få livskvalitet og potentialer til at blomstre og at afvikle stress og indre uro.

Dybdegående Massage – Jeanette

Massage 60 min 550,-
Massage 90 min 800,-
Massage 120 min 1.000,-
Baby massage ca. 30 min. 250,-
Gravid massage ca. 60 min. 550,-
Massage op til 15 år 450,-
Kranio-Sakral-Terapi 60 min 550,-
Dybdegående Massage

Når du vælger Jeanette som behandler, vil du opleve at hun vælger at kombinere sine behandlinger. Jeanette laver ofte en blanding af bindevævsmassage hvor der indgår sugekopper, alm. massage og Kranio Sakral Terapi, Jeanette bruger også krystaller og massage sten, som hun har god erfaring med, kan gå dybere ned i de forskellige spændinger end en alm. massage kan, og derved oplever både klienter og Jeanette ofte et bedre resultat.

Jeanette får ofte at vide, at mine sten godt kan føles som en varmende og til tider brændende og skærene fornemmelse på de steder hvor hendes klienter har ondt, men de fortæller også derefter, at det lindre med det samme, når stenene har kørt over stedet et par gange. Denne følelse har en naturlig forklaring, da alle ædelstene er energi i krystallinsk form. De transmitterer energi i form af frekvenser, idet de er sammensat af mineraler, som afgiver elektriske ladninger ved stærkt tryk eller pres. Og ædelstenenes kemiske sammensætning giver dem nær kontakt til os mennesker, idet de er krystaller af klare, rensede kemikalier, som også er tilstede i menneskekroppe. Derfor påvirker ædelstenene os mennesker positivt via deres elektromagnetiske energi, som kan være med til at stabiliserer vores organisme og indre og ydre ionbalance naturligt.

De fleste har prøvet at have muskelspændinger eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklen, men også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklen. Når der ophobes affaldsstoffer i musklen, går musklen ind i en blivende spænding, som gør det vanskeligt for kroppen at genoprette den rette balance i musklen. Grunden til at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er, men ofte vil der være en eller anden form for smerte forbundet med spændingerne.

Ved at give massage kan man:
1. Stimulere musklen til at slappe bedre af. Herved mindskes stofskiftet i musklen. Iltbehovet sættes ned, og der produceres færre affaldsstoffer. 2. Blodgennemstrømningen i muskelvævet øges. Herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet. Dette bevirker at affaldsstofferne kan transporteres væk via blodbanen.
Det betyder, at der igen bliver et sundt kemisk miljø i musklen.

Massage kan bland andet

 • Reducere mængden af stresshormoner
 • Mindske depressive symptomer
 • Mindske smerter
 • Indvirke positivt på søvnforstyrrelser, spændingshovedpine og lign.
 • Løsne spændte muskler og medvirke til op healing af muskelskade

HUSK:

Massage er ikke kun velegnet til behandling af diverse muskelgener, men er også et effektivt redskab til forebyggelse.

KST (Kranio-sakral terapi)

Kranio-Sakral Terapi (KST) er gennem de sidste 20 år blevet kendt som en alsidig terapiform for både børn og voksne. KST helbreder indefra ved at påvirke den ”urpuls” af vitalitet og livskraft, som findes i hele kroppen, men mest tydeligt i cerebrospinalvæsken, som omgiver hjerne og rygmarv. Denne puls kan opfattes som et udtryk for en persons vitalitet, og forandringer i dens rytme kan derfor medføre forandringer i både krop og sjæl. Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Som behandler har jeg lært at mærke pulsen og ved hjælp af indsigt og teknikker at fjerne blokeringer og at gøre pulsen harmonisk. På denne måde aktiveres kroppens selvhelbredende kræfter, som ofte er meget parate til at arbejde. Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at jeg med mine hænder “lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Når man møder kroppen respektfuldt vil kroppen aktivt slippe sine bevidste og ubevidste spændinger. Alt i kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan al manuel terapi, herunder Kranio-Sakral Terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinalvæske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har dermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.

Løsner omkring Centralnervesystemet 
Bag kranieknoglerne findes hjernehinden, Duramater, som beskytter hjernen og rygmarven og indeholder hjernevæsken/Cerebrospinalvæsken. Den virker som en stødpude til beskyttelse af hjernen. Der skal være et uhindret flow og ventilerne som sørger for det og for at hjernen kan bevæge sig, kan mærkes som Kranio-Sakral rytmen, som er 6-12 gange i minuttet. Hjernevæsken bliver dannet vha. filtrering fra blodet i coracoideus i hjerneventriklerne. Den brugte hjernevæske går over i den store vene achnoidea bodies ”blomkål”, forlader hjernen og får tilført ny energi før den igen kommer tilbage til coracoideus inde i hjerneventriklerne. Dette system kan være spændt. og med (KST) kan disse spændinger blive løsnet op igen, og der vil komme et bedre flow i cerebrospinalvæsken igen.

Hovedet: Ulykker kan bevirke at membranerne, især duramater bliver spændte. Dette begrænser hjernevæskeforløbet og giver dermed dårligere arbejdsmulighed for hjernen. Symptomer: hovedpine/migræne, piske-smæld, træthed, stress, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, m.v.

Ryggen: Forskudte hvirvler forårsager at spinalnerver og diskus kommer i klemme. Symptomer: Diskusprolaps, iskias, smerter i arme og skuldre, musearme, frossen skulder, golf/tennisalbue, generelt ondt i ryggen, fordøjelsesproblemer.

Stress er en hyppig årsag til at kroppen ikke fungerer optimalt. Når det er tilfældet, taler man om negativ stress. Det er ofte årsag til hovedpine, søvnløshed, nakkesmerter, depression mv.

Behandlingen udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode, som blev opdaget af den amerikanske læge William Sutherland for hundrede år siden, og er siden blevet videreudviklet verden over.

Hvordan foregår en behandling?
Du kan forvente, at behandlingen indledes med en samtale om hvorfor du er kommet. En behandling varer cirka en time, hvor du ligger afslappet på en briks, mens jeg med nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). Du vil ofte opleve en dyb afspænding en nærmest meditativ tilstand.

Erfaringer viser, at Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på lidelser som:

 • Hovedpine og migræne
 • Piskesmæld
 • Stress symptomer
 • Muskespændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Angst
 • Tankemylder
 • Søvnbesvær
 • Spændt kæbe / Skære tænder
 • Hormon ubalancer
 • Choktilstand
 • Bækkenløsning

Mennesker i alle aldre kan have gavn af Kranio-Sakral Terapi.

Kranio-Sakral Terapi til børn
Børn kan have større eller mindre traumer efter fødslen. Nogle nyfødte har spændinger eller uro i kroppen, har vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik. Hos de lidt større børn kan disse traumer udtrykke sig i trivselsproblemer, som f.eks. mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger.
Børn kan behandles fra de er få timer gamle.

Bivirkninger?
Der er ikke som sådan nogle bivirkninger ved kranio-sakral terapi men som reaktion på behandlingen, kan du opleve en efterfølgende udrensning af kroppen med forbigående smerter og træthed. Dette er mest udtalt de første par døgn efter behandlingen. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

Du kan mærke forskellen allerede efter første gang. For nogle er der hurtig bedring, for andre tager det noget tid og for mange opleves det bare godt få KST af og til for at få løsnet op for spændingerne.

Gravid-/baby massage

Massage kan afhjælpe gener ved den gravide. Udover de mange forebyggende effekter kan gravidmassage også have en afhjælpende eller lindrende virkning på graviditetsgener som søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, ødemer, bækken- og lændesmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær m.v.

Positive effekter
Blid massage er et vidunderligt redskab til nærhed og kontakt, sundhed og velvære – for alle gennem hele livet. For babyer og spædbørn er berøring og bevægelse helt afgørende for vækst, trivsel og udvikling – både fysisk og psykisk. De positive effekter af berøring i form af blid massage er mange og veldokumenterede. For babyer og småbørn er berøring ligefrem livsvigtig. Som kroppens største og i starten mest følsomme sanseorgan er huden nøglen til barnets motoriske og neurologiske udvikling Babymassage er blot et andet ord for “strukturerede kærtegn”.

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor barn og forældre gennem berøring og kærtegn lærer hinanden at kende endnu bedre. Det er helt naturligt at lade faderen blive ekspert på babymassage, når nu moren har haft graviditeten, fødslen, amningen og tiden!

Babymassage er ikke nogen videnskab, men simpelthen strukturerede kærtegn, hvor barnet med rolige og rytmiske strygninger bliver kærtegnet fra top til tå.

Baby massage skal være på barnets præmisser. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at massere på, blot barnet og du nyder det. Massagen skal altid være på barnets præmisser! Og skal helst foregå når barnet er vågen og ikke sulten. Den kan øges efter barnets alder. Børn på fire-fem år kan også have glæde af at få babymassage en gang imellem.

Babymassage kan gives en gang dagligt og et program vil normalt vare cirka 15-20 minutter. Hvis fødslen er forløbet uden problemer, kan du allerede begynde at massere barnet lige efter.

Husk at berøring er velkendt for barnet og ikke noget fremmed.

I Danmark har der ikke været en tradition for at massere sine spædbørn, hvilket der er i mange andre lande. Undersøgelser viser også, at kvinder fra den vestlige del af verden rører mindre ved deres spædbørn end kvinder fra andre kulturer.

Cupping

Jeanette benytter cupping som en selvstændig behandlingsmetode og som supplement til forskellige massageformer. Hver behandling er tilpasset efter dit behov og dine aktuelle gener og smerter i kroppen. Cupping er specielt velegnet til lidelser, hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, ødemer, hovedpine m.m. Cupping er meget effektiv ved symptomer som for eksempel:
* Muskelsmerter
* Ledsmerter
* Nedsat bevægelighed
* Hovedpine
Hvad er cuppingterapi? Cupping er en behandlingsmetode, hvor en hul genstand af glas eller plast (koppen) sættes på udvalgte punkter eller områder/muskler, og suges fast på huden ved hjælp af undertryk. Nogle gange kan det være nødvendigt at sætte mange kopper på. Under en cuppingbehandling sker der det, at hud, muskler og bindevæv suges op i koppen og danner et negativt tryk. Dette gør, at der kommer nyt og friskt blod til området, blodet medbringer ilt og næringsstoffer og bortskaffer affaldsprodukter fra kroppens stofskifte. Dette gør, at kroppens egen evne til at heling får bedre betingelser. Cupping kaldes også cuppingterapi, sugekopterapi eller vakuumterapi, og er en kendt behandlingsform i specielt østlig og mellemøstlig medicinske traditioner. Cupping stammer fra Kina og har rigtig mange år bag sig ligesom f.eks. akupunktur og Tui Na. Inden for kinesisk medicin siges det, at hvis der er smerte, stivhed, nedsat bevægelighed eller andre gener i kroppen er det fordi, der er sket en stagnation af det frie flow af blod og energi som optimalt jo gerne skal cirkulere frit rundt, og forsyne alt væv i kroppen. I min optik handler det om at genskabe dette frie flow, lige meget hvilken behandling du vælger at gøre brug, af inklusiv cupping. Ved cupping opstår et vacuum hvor stagneret blod og affald fra cellernes stofskifte bliver trukket op til kroppens overflade, og kan nu meget bedre blive udrenset, og på den måde blive udskilt fra kroppen gennem urinvejene. Derfor er det ikke unormalt, at urinen kan blive meget mørk. Helingen er begyndt. Det er flere forskellige teknikker inden for cupping: Her beskrives et par stykker som jeg også benytter i mine behandlinger. Cuppingterapi: Flere kopper bliver sat på det udvalgte område og får lov til at sidde der i op til 20 min. Cuppingmassage: En kop bliver brugt til at lave en form for bindevævs massage. Koppen smøres med massageolie og masseres rundt på det udvalgte kropsområde.

Kosmetisk Massage – Iben

Massage 60 min 550,-
Rygmassage 25 min 399,-
Peeling af ryg i forbindelse med massage 50,-
Wellness / Kosmetisk massage

Wellness / Kosmetisk Massage

Kosmetisk rygmassage:

Afslappende massage der løsner spændinger i nakke, skuldre og lænd. Varighed ca. 25 min. 

Kosmetisk kropsmassage:

Afspændingsmassage af kroppens store muskelgrupper. Varighed ca 60 min.

Tillæg for peeling af ryg i forbindelse med massage kr. 50,- 

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"