Priser

Massage

Wellnessmassage

Massage Ryg vælg mellem dybdegående eller Wellness 30 min 350,-
Wellnessmassage

Wellnessmassage er en dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor massøren gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og løsner op for ophobede affaldsstoffer.

Massage opbløder kroppens muskler og fjerner spændinger. Alle behandlinger bliver udført af faguddannet personale, som er efteruddannet i de særlige teknikker som hører til de enkelte behandlinger. Vi bruger nøje udvalgte, skånsomme og effektive produkter.

De fleste har prøvet at have muskelspændinger eller myoser et eller andet sted på kroppen. Myoser er små eller større ømme områder i musklerne, som føles som små hårde ”kugler”, hvor affaldsstoffer fra musklernes stofskifte har ophobet sig. Denne ophobning af affaldsstoffer sker, fordi der ikke er tilstrækkelig gennemstrømning af blod i den pågældende del af musklen. Blod fører både ilt og næringsstoffer til musklen, men også affaldsstoffer og CO2 væk fra musklen. Når der ophobes affaldsstoffer i musklen, går musklen ind i en blivende spænding, som gør det vanskeligt for kroppen at genoprette den rette balance i musklen. Grunden til at der opstår muskelspændinger kan for eksempel være dårlige arbejdsstillinger, stress, smerter, overdreven eller forkert brug af musklerne. Symptomerne fra spændingerne varierer i forhold til hvor de sidder og hvor spændte musklerne er, men ofte vil der være en eller anden form for smerte forbundet med spændingerne.

Ved at give massage kan man:
1. Stimulere musklen til at slappe bedre af. Herved mindskes stofskiftet i musklen. Iltbehovet sættes ned, og der produceres færre affaldsstoffer. 2. Blodgennemstrømningen i muskelvævet øges. Herved kommer der mere ilt og næringsstoffer til problemområdet. Dette bevirker at affaldsstofferne kan transporteres væk via blodbanen.
Det betyder, at der igen bliver et sundt kemisk miljø i musklen.

Massage kan bland andet

  • Reducere mængden af stresshormoner
  • Mindske depressive symptomer
  • Mindske smerter
  • Indvirke positivt på søvnforstyrrelser, spændingshovedpine og lign.
  • Løsne spændte muskler og medvirke til op healing af muskelskade

HUSK:

Massage er ikke kun velegnet til behandling af diverse muskelgener, men er også et effektivt redskab til forebyggelse.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"