Priser

Lashlift

r du træt af, at dine vipper mangler volumen og stikker lige frem? Så er et permanent vippebuk den helt rigtige løsning for dig. Et lash lift giver et naturligt og flot look, hvor dine naturlige vipper synes længere, mere buede og mere voluminøse. Med denne behandling slipper du helt for at bruge falske øjenvipper og vippebukker (vippebukker er hårdt for ens vipper og kan ødelægge ens vipper ved at de knækker).

 

Pris 475,- pr. person
“kom igen” indenfor 6-7 uger 425,- pr person

Mere om Lashlift

Lash Lift giver et flot naturligt vippebuk, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift bukkes vipperne skånsomt og giver et resultat, der holder op til 6-8 uger. Vi anbefaler dog, at man få lavet et nyt Lash Lift hver 4-5 uge. Det er med til et optimalt resultat, da der hele tiden kommer nye vipper til, samt gamle vipper afstødes dagligt. Det er med til at mindske det fede look, så for at bibeholde dette, skal man komme ind til en ny behandling i et passende interval.

I modsætning til et vippebuk med en almindelig vippebukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknik, hvor vipperne bukkes på en betydelig mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt, at farve de øverste vipper under behandlingen. Det er vigtigt, at du gør os opmærksom på dette, når du booker din tid, så vi får det med.

Behandlingen foregår ved, at du ligger behageligt på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepuder, hvorpå dine øjenvipper fæstnes med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel på vipperne, som får lov til at virke i ca. 10 minutter. Hernæst neutraliseres permgelen, silikonepuden fjernes og vipperne renses for gel. Du kan selv vælge om vipperne skal have et dramatisk buk eller mere naturligt buk. I slutningen af behandlingen vil der blive påført en plejende øjenserum eller en øjencreme, alt efter din hudtype. Lash Lift er en utrolig skånsom, hurtig og behagelig måde, at få bukket vipper på.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"