Priser

Lashlift

Er du træt af, at dine vipper mangler volumen og stikker lige frem? Så er et permanent vippebuk den helt rigtige løsning for dig. Et lash lift giver et naturligt og flot look, hvor dine naturlige vipper synes længere, mere buede og mere voluminøse. Med denne behandling slipper du helt for at bruge falske øjenvipper og vippebukker (vippebukker er hårdt for ens vipper og kan ødelægge ens vipper ved at de knækker).

 

Pris 475,- pr. person
Venindetilbud  400,- pr person

Mere om Lashlift

Lash Lift giver et flot naturligt vippebuk, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift bukkes vipperne skånsomt og giver et resultat, der holder op til 6-8 uger. Vi anbefaler dog, at man få lavet et nyt Lash Lift hver 4-5 uge. Det er med til et optimalt resultat, da der hele tiden kommer nye vipper til, samt gamle vipper afstødes dagligt. Det er med til at mindske det fede look, så for at bibeholde dette, skal man komme ind til en ny behandling i et passende interval.

I modsætning til et vippebuk med en almindelig vippebukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknik, hvor vipperne bukkes på en betydelig mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt, at farve de øverste vipper under behandlingen. Det er vigtigt, at du gør os opmærksom på dette, når du booker din tid, så vi får det med.

Behandlingen foregår ved, at du ligger behageligt på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepuder, hvorpå dine øjenvipper fæstnes med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel på vipperne, som får lov til at virke i ca. 10 minutter. Hernæst neutraliseres permgelen, silikonepuden fjernes og vipperne renses for gel. Du kan selv vælge om vipperne skal have et dramatisk buk eller mere naturligt buk. I slutningen af behandlingen vil der blive påført en plejende øjenserum eller en øjencreme, alt efter din hudtype. Lash Lift er en utrolig skånsom, hurtig og behagelig måde, at få bukket vipper på.

“Vipper og Extensions”

Single Lashes 1:1

Behandlingen giver et naturligt look. Der påføres 1 lash extension på 1 af de naturlige vipper,  hvilket efterlader en effekt af lange, smukke vipper.  

Efter behandlingen er det vigtigt med efterpleje.  

Single Lashes Opfyldning 

Opfyldning er hver 2-3 uge.  

Russian Volume 2D-5D 

Behandlingen kan give både et semi-naturligt og mere voluminøst look. Der påføres mellem 2-5  lash extensions, i en håndlavet vifte, på 1 af de naturlige vipper, hvilket efterlader en effekt af volume, tæthed og fluffy vipper.  

Efter behandlingen er det vigtigt med efterpleje. 

Russian Volume Opfyldning 

Opfyldning er hver 2-3 uge. 

Mega Volume 6D-10D 

Behandlingen giver et tæt og voluminøst look. Der påføres mellem 6-10 lash extensions, i en  håndlavet vifte, på 1 af de naturlige vipper, hvilket efterlader en effekt af extrem volume, tæthed  og fluffy vipper.  

Efter behandlingen er det vigtigt med efterpleje. 

Mega Volume Opfyldning 

Opfyldning er hver 2-3 uge. 

Lash Lift   

Behandlingen giver et semi-permanent buk. Der udføres både semi-permanent buk, farve og pleje.  Resultatet holder alt efter hårenes naturlige cyklus.  

Efter behandlingen er det vigtigt med efterpleje.  

Brow Lamination 

Behandlingen giver et semi-permanent løft. Der udføres både semi-permanent løft, mapping,  ret/voks, farve og pleje.  

Resultatet holder alt efter hårenes naturlige cyklus.  

Efter behandlingen er det vigtigt med efterpleje.  

Aftagning af lash extenions 

Opfyldning af andens arbejde 

Ved opfyldning af andres arbejde, er der et tillæg. Det er bedst at henvende sig på forhånd, da det  kan forekomme at det tidligere udførte arbejde er umuligt at arbejde videre med. Er det mere end  2-3 uger siden sidste opfyldning, skal dette bookes sammen med et nyt sæt. 

 

Brow Lamination OG lash lift 900,- 

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"