Trivsel på

arbejdspladsen

Vi byder altid gerne ind med nye tiltag, der sætter fokus på trivsel på din arbejdsplads

Individuelle og fleksible aftaler.

Kontakt os for aftale

På Lego Feel Good konferencen Comwell Kongebrogaarden d. 7/11 2019, blev der afholdt workshop med Mindfulness Meditation og Japansk Skovbadning.

MeetingDesigner Lisbeth Kristensen fortæller: “Alt gik godt, Lego deltagerne var glade og tilfredse. Workshoppen hang godt i tråd med konferencens tema. Deltagerne fortalte, at det var en god måde at samles på, mærke hinanden og komme igang”.

 

FOREDRAG

Mindfulness
Mindfulness er for alle, der ønsker at arbejde med at styrke nærværet, øge livskvaliteten og træne at være i det, der er lige nu i en accepterende atmosfære.

Mindfulness er en enkel og effektiv metode til at finde balance i livet. Gennem indarbejdelse af en daglig mindfulness praksis, kan du opleve afslappethed, øget nærvær og opmærksomhed. En oplevelse af ro og balance med livet, som det nu er.

Dette kræver træning af din krop og dit sind i at finde ro, ved en regelmæssig mindfulness praksis.

Værd at vide om mindfulness:

 • En nænsom, opmærksomhed på det, der er i nuet.
 • Opmærksomhed på vores tankemønstre og følelser
 • En accept af, hvordan vi har det, her og nu uden at dømme og analysere.
 • Styrker vores selvomsorg og medfølelse
 • Er hjælpsomt ved stress og tankemylder..

Foredrager tager afsæt i mindfulness programmet MBSR (mindfulness-baseret stressreduktion), som er udviklet af Jon Kabat-Zinn. MBSR er en evidens-baseret metode, der bevist hjælpsom overfor symptomer på stress, angst og depression.

Varighed: 1 time.  

Honorar: 3.500

Foredrag – Japansk Skovbadning
Ønsker I at høre mere om hvordan naturen kan fremme velvære og forebygge stress – og ikke mindst forstå fænomenet skovbad?

Skovbad kan bedre koncentration og fokus og ikke mindst virke stressreducerende.

Skovbadning, ”Shinrin Yoku”, har siden 80 érne været udbredt Japan, hvor man har gjort sig gode erfaringer med at opmærksomt nærvær i naturen er hjælpsom ved stress. Forskning viser, at det har en positiv effekt på vores mentale sundhed, når vi opholder os i naturen samt at ophold i naturen bl.a. styrker immunsystemet, sænker blodtrykket, reducerer stress samt øge ro og fordybelse

I får konkrete anvisninger på, hvordan I selv kan tage en sund pause.

 

Varighed 1 time.  

Honorar 3.500

 

Foredrag – Spot på din Stress
Et levende foredrag om stress og hvordan du skaber balance i dit liv.

I foredraget vil deltagerne høre om metoder til at undgå stress – formidlet på en let, underholdende og overskuelig måde.

Der er tale om et nytænkende stress foredrag, om hvordan man forebygger, spotter og håndterer stress hos dig selv – og andre.

Emner: 

 • Hvordan du bedst muligt forebygger stress
 • Hvad stress er
 • Hvorfor stress er farligt
 • Hvordan du opdager symptomer på stress
 • Hvornår du kan reagere ved bekymring om stres 
 • Hvordan man som pårørende støtter og samtidig passer på sig selv
 • NADA øreakupunktur
 • Mindfulness
 • Skovbadning 

Varighed: 1 time.

Honorar: 3.500 kr

 

Workshop – Japansk Skovbadning
Oplev den helsebringende effekt af en dybere kontakt til naturen og bliv fyldt med forfriskende energi, skøn dyb ro.

Skovbadning er en helt særlig måde at være i naturen på ved øvelser i at være sansende, nærværende og forbinde sig med naturen. Det handler om at give slip, være mentalt til stede i skoven og opleve fredfyldt frihed og kontakt med naturens kraft. 

Skovbadning, ”Shinrin Yoku”, har siden 80 érne været udbredt Japan, hvor man har gjort sig gode erfaringer med at opmærksomt nærvær i naturen er hjælpsom ved stress. Forskning viser, at det har en positiv effekt på vores mentale sundhed, når vi opholder os i naturen samt at ophold i naturen bl.a. styrker immunsystemet, sænker blodtrykket, reducerer stress samt øge ro og fordybelse.

Vi træner nærværskompetencen gennem forskellige guidede øvelser som; meditation, stille gåtur, blide yogastræk og sansetræning, øvelser som alle kan være med til. 

Den eneste forudsætning for at deltage er, at man kan gå 2-3 km i roligt tempo. Medbring fodtøj som kan tåle at vi også går “off road”.

Praktisk: Påklædning efter vejret, medbring evt et tæppe, sideunderlag eller tilsvarende.

Deltagere: Op til 25 personer.

Varighed: 2 ½ time.

Honorar: 4.500 kr.

Workshop – Mindfulness
Lær metoder til at få en bedre koncentration, mere glæde og indre ro.

Mindfulness er for alle, der ønsker at arbejde med at styrke nærværet, øge livskvaliteten og træne at være i det, der er lige nu i en accepterende atmosfære.

Mindfulness er en enkel og effektiv metode til at finde balance i livet. Gennem indarbejdelse af en daglig mindfulness praksis, kan du opleve afslappethed, øget nærvær og opmærksomhed. En oplevelse af ro og balance med livet, som det nu er.

Der tages udgangspunkt i det evidensbaserede MBSR program.

Deltagere: Op til 25 personer.

Varighed: 2 ½ time.

Honorar: 4.500 kr.

Workshop – NADA pop up café
Introduktion til NADA øreakupunktur – historie, metodik og erfaringer.

Mindfulness meditation, NADA øreakupunktur samt NADA te til alle deltagere.

Oplev effekten af NADA udrensende og balanceskabende virkning, dyb og intens mental afspænding. NADA øreakupunktur giver mere energi og overskud til at gøre noget ved det, der forstyrrer

NADA har utrolig mange gode effekter både mentalt, fysisk og følelsesmæssigt, fx en bedre nattesøvn, mindre kropslig uro, ro på tankerne, færre spændinger, mindre stress, bedre humør.

NADA står for ‘National Acupunkture Detoxfication Association’ og er en standardiseret måde at give øreakupunktur på. Nålene er effektive i 45 min, og det er meget almindeligt at opleve en behagelig ro i kroppen allerede under behandlingen.

Deltagere: Op til 8 personer.

Varighed: 2 ½ timer.

Honorar: 2500 kr.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"