Priser

Massage – dybdegående og pulserende

Mere om behandlingen 

I kropsterapien arbejder man ud fra en holistisk tilgang til kroppen. Den indeholder en kombination af det fysiske, det mentale og det psykiske. Har du ondt i sindet, vil det sætte sig som spændinger i kroppen. Og har du fysiske smerter i kroppen, vil det påvirke dit sind.

Mange klienter siger om deres smerter: ”sådan har jeg altid haft det.” De kommer med en overbevisning om, at det ikke kan være anderledes.

Men hvis du vil ændre vaner, mønstre og mindset kræver det, at du som klient er indstillet på at gøre et stykke arbejde.

Vores krop gemmer på alle vores erfaringer og følelser både de positive og de svære. Følelser som vrede, sorg, frygt og skam vil sætte sig som smerter og spændinger i kroppen, og vores vejrtrækning bliver overfladisk og begrænset.

Gennem pulserende massage af musklerne, åndedrætsteknik, akupressur og zonetryk skabes der flow i hele kroppen. Der bliver løsnet op for spændinger og givet plads til den dybe vejrtrækning. Derved opnås der mere energi, overskud og smertelindring i kroppen.

Når du får en større bevidsthed om dig selv, din krop, dine tanker og handlemønstre, bliver du bedre i stand til, at handle på det der føles godt og rart.

At have balance mellem din krop og dit sind er altafgørende for din livskvalitet, for dit velvære og din sundhed. Det gode liv begynder i kroppen.

Så lær at lytte til din krop, den er klog!   

Hvad er kropsterapi godt for?

  • Afhjælpe  stress i kroppen, både fysisk og psykisk
  • Afhjælpe hovedpine og migræne
  • Afhjælpe smerter og spændinger i kroppen
  • Skabe fornyet energi og overskud
  • Give ro og balance
  • Skabe øget kropsbevidsthed mellem hoved og krop
  • Skabe plads til at trække vejret dybt ned i maven

Når jeg møder en klient første gang, spørger jeg altid, hvordan de har det i kroppen. De fleste svarer, at de har ondt. Ondt i ryggen, ondt i skuldre og nakke, øm i lænden eller hovedpine.

De mangler overskud, energi og føler sig stressede. Andre har svært ved at sætte ord på, hvad de mærker i kroppen, men har blot en følelse af ikke at have det godt.

I kropsterapien arbejder man ud fra, at krop og sind skal ses som en sammenhængende helhed. Hvis du ikke har det godt fysisk i kroppen, vil det påvirke dit sind, og hvis du går rundt med uforløste følelser, vil det påvirke din krop fysisk.

Når vi lærer at lytte til kroppen og de signaler den sender, bliver vi bedre i stand til at gøre de ting der gør godt for vores krop. Kropsterapi hjælper dig med at mærke din krop, blive bevidst om hvad den fortæller dig og dermed gøre dig i stand til at handle ud fra dette.

Vil du gerne have hjælp til at mærke din krop?

Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

 

Pris 650,- pr. behandling
Klippekort 5 behandlinger  3000,- 

Hvordan foregår en behandling?

Jeg starter altid med en kort snak om, hvad du kommer med af behov og hvad du har brug for. Nogle kommer med fysiske spændinger i kroppen, som de ønsker at få løsnet op for, og nogle kommer for at få ro på tanker og følelsesmæssige udfordringer. Nogle bruger behandlingerne som velvære for krop og sind. Uanset hvad folk kommer med, tager jeg udgangspunkt i den enkelte, og tilpasser behandlingen derefter.

Du ligger på briksen iført undertøj og altid med et tæppe over dig, så det føles trygt og rart. 

Hvad kan jeg forvente at mærke når jeg har fået en behandling?

Det kan variere meget fra person til person. Nogle mærker allerede efter første behandling en umiddelbar smertelindring. Andre som har gået med smerter over længere tid, har brug for flere behandlinger, før de oplever en mærkbar lindring. Langt de fleste oplever dog øget energi og overskud og med en ny bevidsthed om deres krop.

Kom bare ind

Forkæl dig selv med en dag i "huset"